1.5 ayı gecdı yumurtlamadılar:S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yusuf-taklacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yusuf Toprakcıer
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamun Aleykum abı ve kardeşlerim 1 cift miskim var 1.5 ay önce aldım 2 haftadan fazla kapattım 2 sini ama hala yumurtlamadılar eş tuttularmı anlayamadım dısı nereye gıderse erkek o catıya gıdıyor erkek nereye gıderse dısıde oraya gıdıyor sanırım es tuuttular ama 1.5 aydan fazladır ne yazıkkı yumurta alamadım bunda bir terslık var mı acaba lutfn yardımcı olunuz :S SAYGILARIMLA YUSUF

Selamlar Yuusuf bey,

Güvercinlerin eş almaları, yumurtlamaları ve yavrulamaları konusunda gözlemleyerek ancak size doğruları söyleyebiliriz. Bu konuda birçok etken güvercinlerin eşleşme, yumurtlama, yavrulama sorunlarını ortaya çıkarabilir. Güvercinin sağlık sorunundan tutunda ortamı beyenmemesine kadar birçok neden sizin sorununuza alternatif cevap teşkil edecektir. Güvercin hobisinin en önemli erdemi sabırdır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

cok tesekkrler edıyorm sızlere kuslarımda ötme falan yok nedense dısı erkek mıskıden baskasıyla ucmuyor o nerde o orda meselesı anlıcanız hep beraberler es tuutular ama yumurtlasmıyorlar acaba mevsımden kaynaklanan bır olay olabılır mı ?

aleyküm selam yusuf kardeş kuşlarını iki haftadan fazla eş kapattığın için stres yapmış olabilirler bazı kuşlar bulundukları yeri yada follukları benimsemezseler yumurtlamarı biraz zaman albiliyor.ama dişi kuş altında yumurta varmış gibi sürekli yatıyosa kuşlarında yumurtlama sorunu olabilir.

belki yeni eşleşiyor olabilirler,biraz daha bekleyin.Havalar iyice ısınınca yumurtlarlar. Bu arada dişi yavru kızması mı yoksa anaç dişi mi yani daha özne hiç yumurtlamış mı?

Yusuf-taklacı' Alıntı:
cok tesekkrler edıyorm sızlere kuslarımda ötme falan yok nedense dısı erkek mıskıden baskasıyla ucmuyor o nerde o orda meselesı anlıcanız hep beraberler es tuutular ama yumurtlasmıyorlar acaba mevsımden kaynaklanan bır olay olabılır mı ?

GENELDE KIŞ AYLARINDA KUŞ YUMURTA YAPMAZ AMA SICAK ORTAMDA OLURSA KUŞ DAHA COK KIZIŞIR VE YAVRU ALABİLİRSİN BİRDE YEMDEKİ MISIR ORANINI YÜKSELTİRSEN İYİ OLUR BİRDE SUYUNA BEKMEZ vs. BAL KOYARSAN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIR

Geri