1.5 aylık yavrunun bogazında bırsey takılmıs gıbı davranması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
selamun aleykum arkadaslar 1.5 aylık iki tane cakmaklı yavrum var erkek olanın bogazına sankı bırsey takılmıs gıbı gogusunu şişirip geriye dogru kafasını cekıyor arasırada kusucak gıbı oluyor ama kusmuyor yemde yemıyor su ıcmıyor daha once boyle bır olay basına gelmıs olan varsa lutfen yardım etsın hayvan yeme dustu ama hem ıstaahsız hem su ıcmıyor ilac hap ne varsa hayvan ıcın ıyı gelecek bısey varsa lutfen yardım edın sımdıden tesekkurederim

Biraz önce site yonetıcılerınden bırı konuyu kılıtledı, arama yaptım ama sonuc alamadım..

Re: 1.5 aylık yavrunun bogazında bırsey takılmıs gıbı davran

Kardesim mmide yanmasi var hayvanda ilacin adini cikaramadim tam olarak

türker abi sen soyle ne yapayım

birde Türker abi kusta agızdan kan gelme felan olmadı yuvadada yok ters kursak oldugunu sanmıyorum

TEMİZ BİR YUVARLAK KUYRUK TÜYÜ DÖNDÜREREK KURSAĞA SALINIR.

DİKKATLİCE ;DÖNDÜREREK ÇIKARILIR..

BALGAM , PARÇACIK ÇIKABİLİR .. BAZEN DE TÜY TAKILMIŞ ,YUTMUŞ OLABİLMEKTEDİR..DENENMESİ FAYDA SAĞLAYABİLİR..

türker abı yukarda arkadas mıde yanması dıyor bı bılgın varmı

Türker abi hayvan halsiz ve yem yemedı hıc karnını doyarayım mı ne vereyım yem koyuyorum yemıyo

merhaba
bahsettiğiniz belirtiler iç mantar Candida ters kursak hastalığını andırıyor. konuları siteden aratabilir veya buradaki https://goo.gl/TVOLqb dökümandan tip1 konusunu ve gerekirse diğerleri dahil bulup okuyabilirsiniz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. imkan varsa kanatlı uzmanı veterinerden yardım alınız. * uygulanan gerekli tedavisi yanında, destek olarak ilaç karışımına mısır kitlesinde karbonat ve magnezyum sülfat karışımı + 2-3 damla limon eklemek faydalı olacaktır.
geçmiş olsun..

Aynı olay bende de vardı.Devir ablanın yazdığı bu yöntem ile Devir ablayla beraber kuşu düzelttik.
Eğer teşhis doğru ise tedavi kaçınılmazdır :) :slm:

Devir abla ve kerim kardes yardımınız ıcın cok tesekkurler bugun veterınere goturdum ama doktor yoktu yarın sabaha 9 da goturecegım Allah ızın verırse sonuc alamassam ,kesınlıkle denıyecegım teşekkurler

kaan4546' Alıntı:
Devir abla ve kerim kardes yardımınız ıcın cok tesekkurler bugun veterınere goturdum ama doktor yoktu yarın sabaha 9 da goturecegım Allah ızın verırse sonuc alamassam ,kesınlıkle denıyecegım teşekkurler

:bravo: Veterinere götürmek en iyisi fakat kanatlıdan anlayan veteriner çok az.
İnşallah götüreceğiniz yer güvercinden anlarda size net bir teşhis koyar ona göre tedavi uygularsınız.
Kolay gelsin.İnşallah düzeltirsiniz.

Rica ederiz
inşallah kuşunuz sağlığına kavuşur, tedavisine geç kalmayınız.
tekrar geçmiş olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri