1.5 yaşında morseli erkek 10 baş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramazan batman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan tatar
Meslek
innşaat
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XSdJVCOzwFw[/youtube]

arkadaşlar hava hafif rüzgarlı olmasına rağmen kuş yine görevini yaptı videodaki kümes bizim damızlıkların kumesıdır bız burda kuş uçurmuyoruz ortam müsait olmadığından dolayı anlıyacağınız kuşu havada beklıyen çakallar cirit atıyor arkadaşlar çekimi uzaktan yapmalıydık gezmesi gelmesi çekmesi net belli olmuyor arkadaslar dedimya yer musait değil çekimi rahatlıkla yapamıyorum inşallah begenirsiniz yorumlarınızı beglıyorum iyi sehirler

güzel kuş tüyü kadar hayrını görmeni dilerim.

"kuşu havada beklıyen çakallar cirit atıyor" derken neyi kasteddiniz anlaayamadım atmaca vs. mi

selamun aleyküm kuşun seferlerinde standart yok yani farklılıklar var birde baya yukarıdan başlıyor seferlerine sona doğru olan seferlerinde biraz daha verimli oyun çıkarmış(uzun gitmesi bakımından) yinede emeğinize sağlık hayrını görün.

yorum larınız için tşk ederim arkadaşlar adaşım dogru bir konuya deyindin bunun iki kardeşini daha ucurdum sıtandartı onlarda yakaladım kısmet olursa onlarıda ekliycem bu kuş aşırı hırslı bazı bazı 70.80 metre cekiyo bazen 20 .40 bu böle cıktı ama diyer kardeşleri 30ile 40 metre sıtandar oynuyor en az 5 encok 18 takla ile ortalama 9.10 cekim yeri müsayit olmadıgın dan altan cekim yaptım kuş nakadar gidiyor beli olmuyor ama bizim diyer kümes teki videoları uzaktan ceke bilme şansım var bu soyun tam olarak kac metre fişeklediyine siz deyerli kuş sever kardeş lerim karar versin ben nedesem yalan olur bide enaz dama 1.5 encok 2.5 e kadar geliyo bun ların hepsi öle kardeşim ben 1mt ye gelen kuşu beslemem boş atar saygılarım la .

ulu cınar kardeşim kuşu havada bekliyen cakalar derken bizim damızlık kışların kümesi izlediyiniz kümes ve o semte kuşun uçtumu en az yüz kişi onu gözetler kuşun bi anlık hatasın da kuşu kaparlar anlamında kardeşim

ramazan batman' Alıntı:
ulu cınar kardeşim kuşu havada bekliyen cakalar derken bizim damızlık kışların kümesi izlediyiniz kümes ve o semte kuşun uçtumu en az yüz kişi onu gözetler kuşun bi anlık hatasın da kuşu kaparlar anlamında kardeşim
olayı anladım tamam da kuş yavru sersemliinde değilse hele bide eke kuş uçtuğu zaman başka bi yere asla inmemesi gerek miyor mu iyi kuş bence öyle olmalı

olayı anladım tamam da kuş yavru sersemliinde değilse hele bide eke kuş uçtuğu zaman başka bi yere asla inmemesi gerek miyor mu iyi kuş bence öyle olmalı dogrusöylüyorsun ama ihtimaleri elden dayima bırakmıycan kardeş ya geceye kalırsa misal ya ogün hayvan keyf siz se ya senin ya kuşlarını seyledip kümesini temiz lemeye gelir lerse dedim ya vesayreleri sen say allah kısmet ederse diyer ceke ceyim vide oları bizim yavru söktüyümüz kuş iz letiyimiz kümeste cekimlerim yapcam kuşun her hareket lerini görecek siniz inşalah deyer li kuş sever kardeşlerim saygılar

kardes benım kuslar hemen hemn yere sıfır gelıyor kondu sanarsın ama gerı fırlayıp gıdıyor neden bos konmuyorlar anlamadım sen 1 metrenın altına gıren kuslar bos konar demıssınde... ıyı kus hıc bır zaman bos konmaz
derım bende saygılarımla ıyı guzel kus ama yakın gelmesı lazım...

ahmet kardeşim yorumun güzel sana katılıyorum peki sen benim burdaki diyer vide mu izledinmi kuş mavi dişimin birmetrenin altına geliyodu ama bukuşu kaybetim boş ta atmıyodu altı saglaMDI kuş dama cakıldı omzunu kırdı onun şua iki kardeşini ucurmaya başladım ama dogruya dogru korkuyorum bunlarda cakılacak eke döneminde onlarıda agız tatdıyla ucuramıycagım dan endişe ediyorum ben bir metrenin altına gelip taban ceken kuş idialimdeki kuş deyil dir dedim çünkü öyle bikuş ya boş atarkendini yada cakılır tapanı birmetreden vuraN KUŞ TAN KORKARIM BENİM İDİALİMDEKİ KUŞ 2M 3M ARASI TABANA GELECEK BELKİ BAŞKALARI ÖYLE DÜŞÜNMEYE BİLİR AMA bu benim zevkim zevkler ve renkler tartışılmaz sen de varsa birmetreye gelip tabanı cekip 6taklayla 30 metre ceken kuş sen bu alemin kıralısın güle güle besle hayrını gör bende öylesiyok bidönem yapar ama her zaman telike uyandırır sahibinde ben korkarım acık çası saygılar abisi en güzel kuşlar iyi insanların olsun

Geri