1 Aydır Kuşlarım Kümeste Ama Halen Yavru Yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Azman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Azman

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tolga Dırmıkcı
Meslek
Otobüs Hostu
İlgi Alanı
Bilgili Kuşçu Büyüklerime Şöyle Bir Sorum Olcak.
Ben Yeni Basladım Kümesimde 1 Cıft Kusum Var Ama Halen Eslesmedıler.Ancak Ben Kusları Kumesten Dısarı Cıkarmıyorum Bu Yan ETkı Yaparmı?

1 DİŞİ 1 ERKEK İSELER EŞLEŞECEKLER YUMURTA VE 18 GÜN SONRA İNŞLH YAVRU DA OLACAK SABIRLI OLMALIYIZ.. :slm:

Öncelikle S.a kardeşim kuşların kaç aylık en az 6 aylık olmaları lazım kümeste sitressiz ve rahat olmaları lazım bu dediklerim olursa eşleşmemeleri için bi neden göremiyorum ,kuşların yemine mercimek,mısır,fiğ..gibi tohumlardan atarsan kuşlar kızışıp eşe gelirler..

Söyledikleriniz İçin Teşekkürler.Yani Kümesten cıkmasalarda eş olurlar ıcerde dıyosunuz dimi abilerim şimdi erkek azman paçasız dişim ise beyaz paçalı yavru aldıgımda guzel bvısey cıkarmı?birde pacalı ıle pacasız arasındakı fark nedir cok merak edıyorum bunu saygılar.

Azman' Alıntı:
Söyledikleriniz İçin Teşekkürler.Yani Kümesten cıkmasalarda eş olurlar ıcerde dıyosunuz dimi abilerim şimdi erkek azman paçasız dişim ise beyaz paçalı yavru aldıgımda guzel bvısey cıkarmı?birde pacalı ıle pacasız arasındakı fark nedir cok merak edıyorum bunu saygılar.

Evet kardeşim dışarı çıkmasalarda eş alırlar ,azman konusunda bilgili abilerim yardımcı olacaktır sana .

Teşekkürler Üstadlar Yardımlarınız İçin.

hlt 06 nickli arkadaşıma katılıyorum fiğ etkili bir yemdir buğdayın içine karıştırıp verebilirsin eşe gelmeleri için önemlidir önce kızmaları lazım birde kuşları küçük bir kutuda ikisin rahat sığacağı bir kutuda eşe kapat bence yemlerini sularını vermek için çıkartıp karınları doyduktan sonra tekrar kapat bir kaçgün devam ettiğinde eşe gelirler eğer dışarı salma imkanın varsa ve yerde bakıyorsan kuşların yerden yiyeceği taş toprak yeşillik yumurtanın yapısının oluşması için önemli bir faktördür sorun için teşekkürler

1 AYDA * YAVRU OLMASI * İÇİN '' LEYLEK '' GEREKLİ ...

Geri