1 Aylık Mermeriler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan krovazuper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

krovazuper

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre karaca
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
Herkese böyleleri nasip olsun inş

cd02xbbilbaioqefx.jpg

cd02xintpaeletq59.jpg

MAŞŞALLAH ..PEK SEVİMLİLER ..ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN.. :slm:

gerçekten kusursuz yavrular aldım bu boy pos paça bel renk kusurusz inş sizlerede nasip olur :)

(:
Maşallah güle güle besleyin inşallah :slm:

maşallah güzel yavrular

Maşallah çok güzeller. Güle güle besleyip uçurursunuz inşallah. Tüyleri kadar ömürleri olsun.

cok sagolun arkadaşlar sizede nasip olsun inş.. biraz emek biraz sabır biraz özveri sonrası geliyo zaten

maşallah güzel ve sağlıklı yavrular hayrını göresin

teşekkürler...

çok güzel mermeriler allah uzun ömür versin

maşallah kuşların çok saglıklı ve çok güzel görünüyor ALLAH kaza bela vermesin :heyo: yem olarak ne kullandıgını sormamda bir sakınca yoktur umarım.. bende kuşlarımdan birçift yavru aldım bu şekilde saglıklı büyütmeleri için nasıl bir yol izleye bilirim.. teşekkürler..

ay maşallah :heyo: allah can pekliği versin

Arkadaşlar yardımım dokunursa ne mutlu bana şöyleki Teramicn denen sarı toz bi vitamin var fiyatı 8-10 tl arası kuşlarımın suyuna her zaman 1 cay kaşıgı koyuyorum bu vitaminden özellikle kulucka yatma sürelerinde ve yawrunun yumurtadan cıkma süresinde. Yem olarak budday + pirinç sabah veriyorum akşama doru bu yemin üzerine ilk önce karışık bildigimiz yem onunda üstüne kırmızı mercimek ve birazda köy yapımı tarhana atıyorum ve bence en önemliside kümesi iç ve dış olmak üzere haftada 1 kesinlikle temizliyorum yıkıyorum ben temiz bakmayı severim bunları yaptıgınızdada eminim bu şekilde yavruları kümesinizde bolca göreceksiniz inş bu sezonda aynı ciftten 5 takım 6 takım yavru alırsınız :))

emre verdigin bilgiler için teşekkür ediyorum yanlız bu tozu teramicn ne kadar suya bir çay kaşıgı atıyoruz ben sularıma genelde ilaç kullanmıyorum yani sade su veriyorum sabah akşamda bugday agırlıklı karışık yem ve birazda ekmek ufalıyorum şimdilik bir sorun yok gibi ama yavrularım daha 15 günlük dedigin ilaçtan faydası olacaksa kullanmak isterim vermiş oldugun bilgiler için teşekkür ederim :tamam:

Kesinlikle olacak senin sulugun boyutu ne kadar büyük olandanmı küçük olandanmı eger ; küçük olan ise çay kaşıgının yarısı kadar büyük ise 1 çay kaşıgı atman yeterli olacaktır gerçekden o kadar etki ediyoki sonucda anne babada yoruluyolar hem yumurta üstünde yatmadan hemde yavruya kusup ac kalmaktan dolayı bu vitamin onları cok diri tutuyo e tabi yavrularada yarıyo zaten 1 paket alıyosunuz en az 3 ay gider diye düşünüyorum tabi bu kümesteki kuşun adet sayısına göre değişir.. bide cok nadiren küçük parça sarımsak atıyorum dişinin agzından içeri baya yararlı oluyor

benim suluk ufak sanırım yarım kaşık yeterli vermiş oldugun bilgiler için teşekkür ederim :slm: saglıklı bol yavrulu bir sezon geçirmeni dilerim :tamam: yavrular biraz büyüsün bende resimlerini çekip atarım saglıcakla kal...

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana fotolarıda bekliyoruz :))

inşallah saglıklı büyerlerde birşey olmazsa :heyo: bir haftadan atarım resimleri renkleri iyice belli olsun :slm:

cd60ms22vyu40m9wd.jpg

cd60nlzhbb45ytsil.jpg

Bunlarda bi yuva küçük kardeşler dün yumurtadan cıktılar :)

MAŞALLAH saglıklı büyümelerini temenni ederim... :slm: çok şirin duruyorlar..

Yavrular büyüdü kocaman oldu fotolarını eklicem demiştim işte fotolar :) anneler yumurtada yatıyor babalar ve yavruları ekledim sadece 1 fotoda babalar biraz bulanık cıkmış idare edin :D

cdnb252at7klrz4nb.jpg

cdnb3no7pv2yl27uv.jpg

cdnb3t679xy6uveiv.jpg

Canım kardeşim inşallah yavruların da yavrularını almış olur tüyleri kadar hayırlarını görürsün selamlar.

Gerçekten çok güzel mermeriler maşallah nazar değmesin, şimdi yavrularının yavruları olmuştur tabi. (:

maşallah , analı babalı sağlıklı büyürler inşallah.

Geri