1 ci yumurta çıktı 2 ci çıkmadı içeri bir bakın lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anıl34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

anıl34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Anıl enes
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar ilk önce baslkda belirttigim gibi 01.04.2013 tarihinde ilk yavrum cıktı yani 3 gün oldu ilk yavrum cıktı annesı yedırıyor ama 2 ci yumurta cıkmadı 3 gundur ideal gün ne kadar çıkması lazımmı beklımmı ?

kesinlikle bekle yumurtada çatlak varsa yakında çıkar çatlak yoksada 3 daha bekle

baktım çatlak yokdu ama elime almadım tabikide. ama yumurta çıkcak gıbı duruyor ama 3 gun oldu :s bıraz endıselendım

S.a

3 Gün çok uzun bir süre , bu yüzden o yumurtanın çıkmayacağını düşünüyorum.
Yumurta ya oluşmamıştır yada yavru çıkamamış ölmüştür.
Yinede siz bilirsiniz beklemek veya yumurtayı kaldırmak size kalmış...

Çok uzucu Allahtan umit kesilmez, hafta sonuna kadar bekle hayirlisi neyse o olur

Kardeş 3 gün cok uzun sure bundan sonra cıksada o yavru pek yasamaz.cünkü anne su an öbür yavruya süt kusuyor bu süre takribi 5 gündür ondan sonra kursağından yumasıtılmıs besin vermeye baslar.bu sebebpten dolayı iki yavrunun arası 3 günden fazla olursa belirttiğim sorunla karşılaşırsın.İikincisi yumurta bozulmuş olabilir eline alıp kulağına yaklaştırıp hafif salla bakalım cılk olmuşumu eger cılk sesi geliyorsa yumurtayı at öbür yavru rahat etsin.genelde bu sorun olur Allah kalan yavruya uzun ömür versin.
İyi günler

bu saatten sonra çıksada maya kusmazlar ve çıkacağınıda düşünmüyorum geçmiş olsun başın sağolsun çıkmayan yavru için

yumurta cılık cıktı :/

anıl34' Alıntı:
yumurta cılık cıktı :/

:evet: :tamam: Dedim ama inanmadılar (: :slm:

Selam arkadaslar,
yumurta cilk da olsa, bir haftakadar yavrumun yaninda kalmasi iyidir. Hem yavruyu isitir,( ayni ici su dolu silikon yastiklar gibi)hem de destek oldugu icin bacaklarinin ayrik gelismesini engeller.Siz ellemeseniz de, ebeveynle cilk yumurtayi bir süre sonra zaten atarlar genellikle. Hepinize kolay gelsin...

Geri