1 cıft bangom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miskicifuat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fuat bolek
Meslek
tekstıl
İlgi Alanı
Kediler
ben 15 yasında lıse ogrencısıyım babamın kumesınde bango cınsı guvercın bakıyorum babam ıse kaplama cınsı guvercın bakıyo 1 cıft bangom var onları sızle paylasmak ısıtyorum yorumlarınızı beklıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_0641.webp
    IMG_0641.webp
    35.6 KB · Görüntüleme: 1,735
  • IMG_0638.webp
    IMG_0638.webp
    30.8 KB · Görüntüleme: 1,739
  • IMG_0639.webp
    IMG_0639.webp
    50.2 KB · Görüntüleme: 1,812
sımdıkı koycaklarımda erkek bango

Ekli dosyalar

• IMG_0646.webp
    IMG_0646.webp
    41.2 KB · Görüntüleme: 1,783
  • IMG_0648.webp
    IMG_0648.webp
    35.7 KB · Görüntüleme: 1,813
  • IMG_0650.jpg
    IMG_0650.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,633
çok şeker bir bango erkekte çok güzel bol yavru almalar sağlıklı yaşamlar nazar değmesin

saol senınde avatarındakı hunkarın cok guzelmıs

bangoların çok güzeller kardeşim hayrını görürsün inşallah değerini bil öyle temiz kafalı bango bulmak zor olur

saol kardes tesekkur ederım sen ne cıns guercın beslıyosun resımlerını gosterımsın

ben adana, azman ve kırkkuyruk kuşları besliyorum kardeşim resimleri topluca paylaşacam inşallah

kardeş bangoların maaşallahı var çok güzel duruyolar.Bol yavrulu kümesler dilerim....

saol kardes

selam
ben pek bangodan anlamam ama bunların gagaları biraz uzun değilmi.sanki bangoların gagaları daha kısa oluyor.bunlar biraz sanki baska karışımı olmuş yanlışmıyım

yok dogru soluyosun ama bunlarda bango ama 0 gagalılar tam bango yanı saf gercek bango oluyo dıye bılıyorum

Kuşlar Çok Güzel Maşallah.

EFKARLI_COCUK

Paylaşım için teşekkürler.Ben sarı kanat olanları daha çok beğendim.Bol yavru alman dileğiyle saygılar.

arkadaşım dişi biraz daha güzel ama erkekte hic fena deyil yavruları erkekten dolayı biraz daha acık gele bilir haberin olsun bendede anyı böyle bir cift bango vardı almanların yanında ucuyorlardı almanlar indi sadece bangolar yukarda kaldı 2-3 şahin geldi bir tanesini yakaladılar diyerinide dag dogru kovaladılar büyük olasılık onuda yakaladılar benden sana bir öneri kartları kolay kolay ucurma yavrularını ucur daha iyi olur

Kuşların guzel ancak yemler yerlerde ve pislikle iç içe. Hasta olurlarsa kaybetmek ıstemessın sanırım bu guzel guvercınlerı. Yemlik ve suluk kullanmanı tavsıye ederım.

Kuşların çok güzel ve şirinler bol yavru alman dileğiyle esen kalın

arkadaşım bangoların gercekten cok güzeller kafa renk her yönü ile güzeller eyer elinden cıkartmak istersen bana msj at

Geri