1 çift güvercin için uygun bir kafes mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alparslan_Yiğitkurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alparslan Yiğitkurt
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
S.a
Ben 1 çift güvercin alıcağım. Sizce uygun bir kafesmi apartman balkonunda bakıcağım için soğuk olurmu sadece bir yeri acık diyer yerlerini kartonla kapattım. Birde uçurmak için uygunmu apartmanın en son katındayız . yüksek olduğu için sorun olurmu. sizin önerileriniz neler..

Saygılarımla...

Ekli dosyalar

• 100_2489.webp
    100_2489.webp
    575 KB · Görüntüleme: 1,895
  • 100_2494.webp
    100_2494.webp
    786.8 KB · Görüntüleme: 1,998
  • 100_2496.JPG
    100_2496.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 1,779
  • 100_2499.webp
    100_2499.webp
    602 KB · Görüntüleme: 1,879
  • 100_2501.webp
    100_2501.webp
    603.1 KB · Görüntüleme: 1,901
valla sana şukadar söyliyeyim kuşlar içinde durur fakat uçurduğun zaman girerlermi orası imkansız birşey bende ilkte böyle birşey yapmıştım kuşlar kümese bile yaklaşmıyorlardı zar zor kapatıyordum bende biraz daha büyük bir şey yapmalısın örnek olarak salmalara baktığında orda bir çok çeşit kümes örnekerinden görebilirsin ona göre kendine bi kümes yaparsın bu kümes kuşları sıkar

yorumunuz için teşşekürler.
balkon çok büyük olmadığı için ancak bu kadar oluyor.
güvercinler soğuktan etkilenir mi ?

gayet iyi olmuş ebatı fakar ben orda havalandırma göremedim . havalandırma yoksa mutlaka yapmalısın. :evet:

Alparslan_Yiğitkurt' Alıntı:
yorumunuz için teşşekürler.
balkon çok büyük olmadığı için ancak bu kadar oluyor.
güvercinler soğuktan etkilenir mi ?
normal bir balkon genişliğinde değilmi benim şahsen kendi balkonum genişlik 125cm ve ben tam balkon genişliğince köşeye duvarın dibine yaptım kümesi ve bi zararı yok yerin aslında pekte dar değil örnek vermek gerekirse guvercin-salma-kumes-ic-ve-dis-ortamlari/terasdaki-salma-t9293.html bir göz at derim

BU KÜÇÜK SANDIK İÇİNE 2 KUŞ KOYSAK .YEMLİK SULUK . KONMAZ.

YUVA OLUR BU SANDIK.. GECE İÇİNE GİRER UYURLAR..YEMLİK ,SULUK DIŞARIDA OLABİLİR..

HAVASIZ BIRAKMA , KORKMA ÜŞÜMEZLER..

bence 1 çifte uygun

Öncelikle Sa Ede :)

Türker abininde söylediği gibi sadece yuva olur burası onun içinde önündeki kartonu kaldırıp orayı açık bırakarak kullanabilirsin
Merak etme kuşlar üşümez helede filo ise :)

Saygılarımla...

bu nedir ya kartonla yuva mı yapılır ya eğer imkanın yoksa bakmıcaksın işkence etme hayvanlara !

bence ondan iyi kuş taşıma aleti olur bence daha düzgün bir kümes yapabilirsin
resimle yardımcı olabilrim inşallah küçük suluk küçük yemilk tmmdır

Geri