1 Çift Miro geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar geçen bi tane kuşcu arkadaşıma 1 çift kuş verde uçurayım dedim oda 1 çift miro getirdi gerçek mirolar dedi bitanesinin göğsü sapsarı diğerinin sapsarı olana göre azcık daha soluk yakında resmi koyacak arkadaş dedi bunları uçurma bunlardan yavru al uçurursun dedi tamam dedi fzla konuşamadık şimdi sorum şu mirolar oyun kuşumudur ? yani yavrular çıkınca eke bi kuşla uçurduktan sonra sökülürlermi ?

Mirolar taklacı ırkıdır ama görece değerli olduklarından dolayı kuş sahipleri tarafından masa kuşu haline getirilmeye çalışılmaktadır.Soyunda varsa neden oynamasın ne şebablar gördüm ki benim diyen oyun kuşlarından güzel oynuyordu.Bence de en iyisi yavrusunu alıp denemek hoşunuza giderse üretime devam edersiniz.

Ama masa kuşu yapmakta haklılar kuşları dışarı çıkarıyorum uçurtmadan onları ilzleme yeterli oluyo ya çok tatlı kuşlar hayran kaldım ama yavruları alıp bi denicem sefere gelip güzel oynarlarsa neden masa kuşu yapıyım :) korkulukla kuş beslenmez bana göre atamcada fazla gelmiyo bizim oraya gelincede mantar tabancasıyla teş ettiğimde havaya kaçıyor sesten :)

İşte miroların resimleri bu arada miroların kalitesi hakkında bişeyler söylerseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• Görüntü5731.webp
    Görüntü5731.webp
    249.6 KB · Görüntüleme: 1,209
  • Görüntü5732.webp
    Görüntü5732.webp
    282.2 KB · Görüntüleme: 1,254
  • Görüntü5733.webp
    Görüntü5733.webp
    320.5 KB · Görüntüleme: 1,249
lordmozard61' Alıntı:
Ama masa kuşu yapmakta haklılar kuşları dışarı çıkarıyorum uçurtmadan onları ilzleme yeterli oluyo ya çok tatlı kuşlar hayran kaldım ama yavruları alıp bi denicem sefere gelip güzel oynarlarsa neden masa kuşu yapıyım :) korkulukla kuş beslenmez bana göre atamcada fazla gelmiyo bizim oraya gelincede mantar tabancasıyla teş ettiğimde havaya kaçıyor sesten :)
HELAL olsun, yanlış anlama yeğenim her zaman derim iyi kuşu çoluğun çoçuğun eline ver bak nasıl oynuyor. güle güle besle.

mükemmel değiller ama güzeller güle güle besle.

kardeş resimlere tesadüfen tekrar baktım, gözlerinden dolayı mükemmel değiller demiştim ama göz renkleri eğer makineden dolayı kızıl görünmüş ama aslında siyah renkte ise çok güzel kuşlar.

bak hala karar veremedim ne renk bunların gözü :D

güle güle besle hakan ikiside aynı yumurta yani kardes degiller ama iyiler miroların iyisi çok güzel oynar hatta bunları iyi oyun kuslarıyla eslenirse çok mükemmel oynayan kuslar çıkar sahit olduk ucurduk besledik hadi bakalım hayırlı olsun paylasım için tesekkürler

kuscu_marik' Alıntı:
güle güle besle hakan ikiside aynı yumurta yani kardes degiller ama iyiler miroların iyisi çok güzel oynar hatta bunları iyi oyun kuslarıyla eslenirse çok mükemmel oynayan kuslar çıkar sahit olduk ucurduk besledik hadi bakalım hayırlı olsun paylasım için tesekkürler

aynen abi katılıyorum, bulması da çok zor bunları. Ben ilk başta kızıl gözlü gördüm yanılmışım siyahmış arkadaşında belirttiği gibi göz renkleri. Dediğin gibi çok süper şeyler çıkabilir. Arkadaşta yavrularından bizlere 1 er tane verir artık :D

Benim aynakuyruk mardin arapım var 1 saat kadar uçuyor taklası falanda iyi ben erkek miromla bu arapımı eş yapıp yumurta alsam yavrularda oyunlu çıkarmı ?

lordmozard61' Alıntı:
Benim aynakuyruk mardin arapım var 1 saat kadar uçuyor taklası falanda iyi ben erkek miromla bu arapımı eş yapıp yumurta alsam yavrularda oyunlu çıkarmı ?

miro lardan yavru aldıktan sonra istediğin şeyi yap ama hazır eşlerken bence önce kendi yavrularını al.

Tamam abi ozaman 1 sezon kendi yavrularını alıyım 6 adet bi sorun çıkmazsa 1 çiftini damızlk yapıp damara devam ederim şimdi çiftide mardinle eş yapıp onlardan yavru alırım

Güzel ayaklı kuşlar , yavruya çalış sen arkadaşım bundardan oyun bekleme, kaçar falan şimdi luzüm yok :)

2 senedir kuş besliyorum hep miro beslemek istedim elime demkeş bile geçti ama 1 çift miro hiç olmadı inşallah yarın alcam 1 çift senin kuşların da çok güzeller güle güle besle :)

Geri