1 Haftadır Çiftleşiyor ama Yumurta Yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocanberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kocanberk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan yiğit
Meslek
servisci
İlgi Alanı
Erkehim Sürekli, Kovalıyor Ve yanından Ayrılmıyor Kızımın:) Ben Sadece 2 Kere Gördüm Bindihini Dün Gene Bindi Tam Yapacaktı Diger Kuslar Kıza Vurdu Simdi Erkek Bindihi Halde Ne den Yumurtlamıyor:S
Sürekli Erkek Tuhlerini Temizliyo Fln

Bilgilerinize İhtiyacım Var

mrb arkadaşım kuşlar genç degilse yakında yumurtlar güvercin beslemek üretmek sabır ister sende sabretmeyi ögrenmen gerekiyor saygılar sevgiler...

ve ERKEĞİM SÜREKLİ Bİ YERE OTURUP KIZI CAHIRIYOR:)

Selamlar kuşların yakında yumurtlar eğer bi kısırlık veya başka bi neden yoksa biraz sabır lazım

1 ay oldu 2 sidebeyaz erkehim hala bınıyho saman attım yuva yapmıslar bazen kızı cahırıyo erkek oturturuyo ama hala yumurta yokk delırecem olusmusmu onu nerden anlıcam ark ın amcası 1 cıft aldı kuslar 8 ıncı yavrularına oturdular:S bende ise 8 kusvar bir tane bıle yavru yok tum heveslerım kactı:(

Hevsin kaçmasın be arkadasım. 8 kusum var dıyosun bunlar 4 çift mi? yoksa 1 çift dıgerleri tek mı?

Beyazlar kendınlerini dınlenmeye almış da olabılırler. hemen kısır olacak dıye bısey de yok.

Doganın kuralı eş olanlar elbette yumurtlayacak, yavrulayacaklar. Olmassa saglam bı cift kuş al. O da olabılır. Ya da dıgerlerıne de eş.

kümesimde 4 kız 4 erkek var 2 tanesı yanı 2 beyazımın bınıstıhını goruyorum sureklı bıde yanar donerlımın kullu kıza yaptıhını goruyorum sureklı otuyo kovalıyo fln dıgerlerını otuhunu gormedım

benım gozum fazlada dehilki beyazlar yumurtlasa yeter onların yavrusunu gormek benım en ock ıstedıhım sey:(

Ben onları alırken para verırken hıc uzulmedım paraya acımadım

ama kusları hala binisirken goruom yumurta warmı yokmu nasıl bakılıyo onuda bılmıyom ama 1 hafta yanı bı dahakı pazartesiye kadarda yumurta yapmassa hepsını gıdıcem hayvan merkezıne satıcam 5 liradan ama kuslarımın hepsı super kus onadauzluyorum en cok da arapım yanar donerım cok guzel paso takla atıyo super bı kus dunde kullu erkek kayıp sabah saldım ole geldım yok yha atmaca fln kaptı yada baska bısı ben guvercınlerı sevdıhım onlara deger verdıhım kadar ark larıma vermemıstırım kavga da ettım kuslarım ıcın ama hıc bı beklentım yok onlardan ama benle aynı baslayan bırı aldı sımdı 6 ıncı yumurtalarını cıkarıcaklar benım neyım eksık? benım yanlıs bı seyım mı war anlamıyorum kerevız bıle aldım yok yok bi hevesim vardı kuslarla ilgili oda kursahımda kaldı ne edelım buraya kadarmıs 1 haftaya yumurtlamassa satıcam :hungur: hepsı cocuklarım gıbı ama yapacak bısı yoq :hungur: :hungur: :hungur:

Burda bende konu acmıstım herkes kısır dedi lakin 1 bucuk ayda yumurtladı sne düşün..

Geri