1 haftadır güvercinlerim ölüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arif_gfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arif_gfb

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
arif AY
Meslek
mekatronik
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar;

Benim sorum şu olacak, yaklaşık 1 haftadır güvercinlerim teker teker ölüyor. Ölenleri hepside 4 5 gün öncesinden kendini belli ediyor. Böyle az yem yeme, köşelerde durma, tüylerini kabartma, aşırı zayıflık, halsizlik ve uçamama gibi rahatsızlıklar geliyor sonucunda kuş ölüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Yem değiştirdim olmadı. Veterinere durumu anlattım vitaminsizliktir dedi iki ilaç verdi sarı toz ve beyazımsı bi toz bunları suyuna karıştır dedi ve bir gün ara ile yap bu işlemi dedi. Uyguladım hergün sularını kesinlikle değiştirdim ama yine sonuç alamadım. Dışarı çıkarttığımda bol bol toprak ve eski tuğla tozlarını yiyorlardı önlerine koydum onlardan da yiyorlar yine sonuç alamadım. Yardım edin ne yapacağımı şaşırdım. Yuvamı temizledim. Ama yuvamda fare var bunu biliyorum önlemlerini alıyorum ama yine de ölmüyor ve yakalanmıyor. fare den kaynaklı olabilirmi :(

--- message by moderator ---
Uyarı!
Hayvan hakları yasalarına göre bu yorumdaki gibi hiçbir bilimsel ve tıbbi dayanağı ispatlanamayan, hayvanların yaşam hakkına sakıncalı teşvikler suç ve ceza kapsamında değerlendirilebilirler. Gereği yapılmıştır. Tekrarlanmasın! Bu gibi uygunsuz mesajları gördüğünüz yerde rapor edip gereğinin yapılmasını talep edebilirsiniz!
--- message by moderator ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri