1 HAFTALIK YAVRUYA AŞI YAPILIR MI ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yheand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

yheand

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet Pala
Meslek
Avukat
İlgi Alanı
Seçiniz
Arkadaşlar forma yeni katıldım yardımcı olmanızı bekliyorum 1 haftalık yavruya aşı yapılır mı yapılırsa hangi ilaç , kaç cc vurulmalı ve nasıl vurulmalı ? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim bu konuda bilgili ustalarımdan yardım bekliyorum

Canım kardeşim aramıza hoş geldin cavicak veya belgovak vurabilirsin 18-19 günlerde olabilir insilün iğnesinin 10 yazan yerine kadar şişeden çekilip boyun veya enseden vurulabilir.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim aramıza hoş geldin cavicak veya belgovak vurabilirsin 18-19 günlerde olabilir insilün iğnesinin 10 yazan yerine kadar şişeden çekilip boyun veya enseden vurulabilir.

Sayın abim öncelikle teşekkür ederim. Yalnız bir husus kafama takıldı . İnsülin iğnesini direk sapliyimmi yoksa biraz yan mı tutayim iğneyi vururken ?

Canım kardeşim ara ara baktığım için kusuruma bakma direkt değil biraz yan tutup deri altı yapmanda fayda vardır saygılarımla.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim ara ara baktığım için kusuruma bakma direkt değil biraz yan tutup deri altı yapmanda fayda vardır saygılarımla.

Estafurullah abi son olarak nd broileri önerirmisin bu ilaçları nerden temin edebilirim yavru 14 günlükken vursam sıkıntı olur mu ?

Canım kardeşim yavru 19-20 günlük olana kadar anne koruması altında olduğundan hastalığa yakalanma olasılığı çok düşük olduğunu büyüklerimiz bize öğretmişti onun için o günlerde vurmaya çalış nerede bulabileceğini buraya yazmam yanlış olur sitemiz tarafından sakıncalı E - Postana yazarım hatta tel numaramıda yazarım selamlar saygılarımla.

Geri