1 takım miski+1takım miro

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mr_07ant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr_07ant

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
satılık 1 tkm miski 1takım miro
kuşlarım yumurtaya mayerdir...
4ünün fiyatı:700ytldir
ciddi alıcılar [email protected] dan ulassın..
ilanım 1hafta sürelidir...forum yöneticileri tarafından 1hafta sonra silinmesini istiyorum..

Ekli dosyalar

• mirolarım (5).webp
    mirolarım (5).webp
    285 KB · Görüntüleme: 441
  • miski takım (3).webp
    miski takım (3).webp
    151.4 KB · Görüntüleme: 462
hepsine 50 lira vereyim...

Ali Hakan Bey defalarca uyarıyor, site adminleri uyarıyor, :sinirli:

Antalya'lı arkadaşımız iyi-kötü kuşların resmini koymuş, fiyatını yazmış, iletişim bilgisini vermiş.
Buna karşılık ticaret yaptğını ileri süren siz, 50 Ytl veririm diyerek bizlere büyük bir zeka örneği göstermiş oluyorsunuz. :ckmk:

Lütfen biraz ciddiyet ve saygı ... :sinirli:

ticaretinde kaideleri vardır arkadaşlar dalga geçer gibi 50 lira veririm yazılmas yani adamın kendi kuşu ister 700 ister ister 1000 ytl ister dalga geçmenin bi manası yok bunda

50 lira veren kişide herhalde beyin özürlülğü var kardes...çünkü dalga gecılcek kuslar değil bunlar...allah bilir kendısınde bu kuslar ayarında kusda yoktur...

sevgılı arkadaslar gördüğünüz üzere arkadasımız ıletişim adresi vermiş msn adresini ekleyip orda pazarlık yapsanız sıtede karışıklik olmaz yani sitede bunu yaptığüınız zaman dırekmen arkadasımızın kusunu kötüleyip hakaret etmiş olursunuz eger varsa aynı sekılde kusunuz atın deyınkı benım mırolarım 25 lira bhuna saygı duyarız ama lütfen emeğe saygı gösterin

,

saygılar

50 lira veren kişi hepinizin anasını siksin nebiçim site lan burası hepinizin hakkında hukuki işlem yaptırıcam bu siteyide kapattırcam... ARABAMI SATIYON LAN AMINA KODUMUN OĞLU!!!! 700 liraymış bide bana utanmadan 50 lirani götüne sok diye özelden mesaj atıyon... TİCARETMİŞ SİZ ne anlarsınız ticaretten Burcuva çocukları..

O özürli kafamı ananın amına bir sokarım amı özürlenir terbiyesiz piçler

madem ticaret ozaman benim gözümde bu kuşlar 50 lira... bide ticareten bahsediyorlar...istediğim fiyatı veririm hem bişey satarken satmak önemlidir hayali fiyat almak değil bayram bayram ağzımı bozdunuz kamiller

Bunlar kuş çocuklar araba satmak için arabam.com a gidin uyandırıyım öyle bidahada bana özelden küfürlü mesaj atma seni evinden alırım

bu arada bende bir bursa var senin sülaleni satın alır arkadaşım bunuda unutma

Küfürlü tartışmalara neden olduğu için üyeler uyarıldı ve konu tarafımdan geri dönüşüme taşındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri