10-12 metre uzunluğunda plastik boru nerden bulabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle herkese Selamlar.Ben bahçede beslediğim için yavrularımı kovalayamıyorum kovaladığımda ise bazıları çatılara konuyor.Çatı bahçeden yaklaşık 10-12 metre yüksekte.Benim sormak istediğim 10-12 metre uzunluğunda bir sopa veya plastik boru nereden bulabilirim?Bu konuda tecrübeli abilerimden yardım bekliyorum.Gerçekten benim için önemli bir konu.Yavrularımı sökemiyorum.Sadece 2 tane sökülmüş yavrum var.

HIRDAVAT CILARDAN PLASTİK SANAYİDEN YADA ÖZEL YAPTIRABİLİRSİN HAKAN

AMA SANA BİR İP UCU VEREYİM İSTERSEN MADEMKİ ÇATI YÜKSEK PLASTIK BİR TOPA BAGLA 20METRE İPİ ATARSIN ÇATIYA GERİ GELİR GELMEZSE ÇEKERSİN İPİ YİNE GELİR HAKAN OLMAZMI BÖYLE

SOYDAŞ PAZARINDA 10 METRELİK BALIKÇILARIN KULLANDIĞI ''KAMIŞ''LAR VAR.. :heyo:

:slm:

[email protected]' Alıntı:

Hakan Türker abinin de dediği gibi, macır pazarında 6-8-10-12 metrelik şıpşıp olta kamışları var, iç içe geçtiğinde 1.20 ye kadar kısalabiliyor, çapı da 5cm yi geçmez, sallaman da, saklaman da kolay olur. (Ucuna da bir TÜRK bayrağı geçirirsin, milli bayramlarda maçlarda sallarsın) :)))))

kuscu_marik' Alıntı:
HIRDAVAT CILARDAN PLASTİK SANAYİDEN YADA ÖZEL YAPTIRABİLİRSİN HAKAN

AMA SANA BİR İP UCU VEREYİM İSTERSEN MADEMKİ ÇATI YÜKSEK PLASTIK BİR TOPA BAGLA 20METRE İPİ ATARSIN ÇATIYA GERİ GELİR GELMEZSE ÇEKERSİN İPİ YİNE GELİR HAKAN OLMAZMI BÖYLE
Teşekkürler Muharrem abi dediğin gibide olabilir sopa bulamazsam onu deneyebilirim.

Teşekkürler.Soydaş pazarına gidicem fiyatları hakkında bilgin varmı Türker abi?
FeLix_' Alıntı:

Hakan Türker abinin de dediği gibi, macır pazarında 6-8-10-12 metrelik şıpşıp olta kamışları var, iç içe geçtiğinde 1.20 ye kadar kısalabiliyor, çapı da 5cm yi geçmez, sallaman da, saklaman da kolay olur. (Ucuna da bir TÜRK bayrağı geçirirsin, milli bayramlarda maçlarda sallarsın) :)))))
Teşekkürler abi.En kısa zamanda temin edicem.Gerçekten baya işime yarıcak.Fiyatları hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

HAKAN ; ÇOK PAHALI DEĞİL..

valla ben en son baraja balığa giderken 8 metreliğini almıştım (takribi 2 ay önce) 25 lira verdim, kalite kalite değişiyor 15 liradan 60-70 liraya kadar var

FeLix_' Alıntı:
valla ben en son baraja balığa giderken 8 metreliğini almıştım (takribi 2 ay önce) 25 lira verdim, kalite kalite değişiyor 15 liradan 60-70 liraya kadar var
Yardımcı olan herkese Teşekkürler.Fiyatı uygunmuş.

Soydaş pazarına yarın uğrucam açıksa birde oraya sorucam.
.Bugün bizim ordaki oltacıya sordum en fazla 8 metre var daha fazlasını hiç bir yerde bulamazsın dedi.
8 metreden yükseğini alan kullanan varmı?
12 metre olta bulamazsam 4 metrelik plastik boruları uç uca ekleticem.Fakat sallaması zor olur diye tahmin ediyorum:).

ekleme yaparsan o kırılır eğilir bükülür zor olur, takribi yükseklik 10-12 mt demiştin

8mt olta boyu, kolunu kaldırdığında takribi 2 mt de seni sayarsak geriye 2 mt kalır.. Bu durumda aldığın oltanın ucuna 2 metrelik siyah bir kumaş bağlarsan, onu havada salladığında kuşlar kıç korkusuna zaten havalanacaklardır.

KARDEŞ BENİM BAŞKA BİR FİKRİM VAR ÇATI YERİNİZE BİTİŞİK İSE ŞU UÇAN BALONLAR VAR YA İÇİ HELYUM DOLU OLANLAR UZUN BİR İP BAĞLARSIN SALARSIN HAVAYA BİRAZDA KORKUTMAK AMACIYLA BİRKAÇ ŞEY DAHA EKLERSİN LAYLON GİBİ BENCE PRATİK BİR BİL Gİ DENEMEYE DEĞER

akkubak' Alıntı:
KARDEŞ BENİM BAŞKA BİR FİKRİM VAR ÇATI YERİNİZE BİTİŞİK İSE ŞU UÇAN BALONLAR VAR YA İÇİ HELYUM DOLU OLANLAR UZUN BİR İP BAĞLARSIN SALARSIN HAVAYA BİRAZDA KORKUTMAK AMACIYLA BİRKAÇ ŞEY DAHA EKLERSİN LAYLON GİBİ BENCE PRATİK BİR BİL Gİ DENEMEYE DEĞER
Evet onu bende düşündüm.Fakat Balon iner mi inmezmi?İnerse kaç gün dayanır?Alıp denemeyi düşünüyorum.
Bu arada 8 metre olta aldım.Kovalamaya başladım yavruları.

Geri