10 yıl sonra yeniden.. yeni kümesim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrtsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

mrtsn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Rasim
Meslek
Sistem Mühendisi
İlgi Alanı
Kuşlar
Merhaba,

10 yıl sonra yeniden kuş beslemeye başladım. Havalandırma sorunu var, kısa süre içerisinde halledeceğim.

Ekli dosyalar

• photo4.webp
    photo4.webp
    343.3 KB · Görüntüleme: 2,126
  • photo5.JPG
    photo5.JPG
    321 KB · Görüntüleme: 2,210
  • photo6.webp
    photo6.webp
    359.5 KB · Görüntüleme: 2,232
Ve en son hali:)

Ekli dosyalar

• photo7.JPG
    photo7.JPG
    365.6 KB · Görüntüleme: 2,179
  • photo77.webp
    photo77.webp
    435.7 KB · Görüntüleme: 2,181
HAYIRLI OLSUN NASIL Bİ MALZEMEDEN DUVAR ÖRDÜN YUTONG MU O ?

hayırlı olsun emeklerının karsılıgını alırsın umarım bol yavrulu kusların olur ıns.

CIRIL: Teşekkür ederim. Evet ytong ile örüp dışını sıvadık. Kapısı demir, tavanı ağaç üzerinde ziyah kalın ziftli kağıt ve üzerine kiremit, çatı etrafı ziftli kağıt ve üzerine sıva ile beton. Ben ve babam hallettik herşeyi.

julyo_s: Çok teşekkür ederim, hepimizin inşallah..

selamlar benim anlamadığım su saati kümesin içindemi kaldı??

Selamlar tengelli. Yok, su saati dışarı alındı:))

bu kümeste kuş olmak istemezdim.Kapalı CEZAEVİ gibi geldi bana. küçük bir pencere olamaz mı? ..

İnanın beton kümes bile yapmak istemezdim fakat hırsızlar malum.. üstelik istanbulda..

Ama kapının üst tarafına ufak ta olsa ızgaralı bir pencere yapacağım.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Keyifle besleyin .. selamlarŞEREF

Benimde kümesim bu şekilde yakında resimlerini paylasacagım , biz ışık alsın diye çatısını sarı plastik çatılardan yaptık hem ışığı daha iyi geçiriyor hemde kuşlar dısarıyı syredebiliyor, demir kapının ustunede delikler var dısarıyı görmeleri ve havanın azda olsa cıkıp girebilcegi şekilde

şeref: teşekkür ederim:)

hbbtknmz: Tavan olayı çok iyi olmuş fakat ilettiğim gibi, hırsızlık olaylarina karsi istedigim bir cok seyi yapamadim:) Sizin kümesinizin de resimlerini sabirsizlikla bekliyorum.

en kısa sürede paylaşacagım :) Bol yavru almanız dileğiyle

Hayırlı olsun sağlıklı yavrular dilerim. Kümesten çok ilgimi süs kabakları çekti İzmirde olsaydınız bir kaç tane isterdim :heyo:

ytongun ölçüleri nedir ve fare ytongu kemirebiliyormu ytong un tanesini nekadar temin ettiniz.? Sağlamlık bakımından yalıtım bakımından nasıl bir malzeme bende yeni kümes yapacağım

drtaydin: yorumunuz icin tesekkurler. aileme bir sorayim, tohumu varsa yollariz, neden olmasin :)

KDr06: 8 ml lik ytong kullandım, çok sağlam olsun istiyorsanız 15 ml lik kullanıın ve içini dışını mutlaka sıvayın. tanesi 2 liraydı 8 ml liğin, yanlış hatırlamıyorsam..

Bu da içi: (Sepetleri memleketim Diyarbakır'dan getirttim.)

Saygılar, sevgiler..

Ekli dosyalar

• IMG-20111107-00004.webp
    IMG-20111107-00004.webp
    817.4 KB · Görüntüleme: 899
Geri