100 lira bütçem var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurkanmurkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gürkan Özer
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Yeni kümes yaptım. Olabildiğince doldurmak istiyorum. Her cins olabilir ancak sağlıklı olmasını istiyorum. Size güveniyorum bu konuda...

Madem o kadar paran var Hiç pazar ihale vs gitme ..Acelede etme...O parayı verip aldığın kustan pişman olucagına iyice emin oldugun bi kusu al..Eğer tanıdık kuscu arkadaşların varsa git ziyarete kuslarını izle Ve oyunu hoşuna giden güvercini satıyorsa al ..Eğer yoksa tannıdık kuscu arkadasların ilk önce ortam yap kendine sonra zaten bulacaksın iyi kuş.Acele etmek bu işte seni dahada geri atabilir boşuna zaman geçirebilirsin kötü bir kuşla.saygılar.

haklısın evet. ama şuan tek amacım kuş beslemek. oyunu falan pek umrumda değil açıkçası. yuvam dolsun ve besliyim istiyorum.

Arkadaşım yeni bir takım yavrum olucak eğer ki 1 ay içinde gelirsen yeme düşmüş olurlar veririm sana..
0536 926 46 59..
PARA İSTEMİYORUM..

çok iyi olur böyle bişey olursa. yoksa yuvam dolsun diye yabani falan yakalıycam dışardan :D nerde senin kümesin abi?

Emirgandayım hiç kuş falan alma tamam mı ? Kendi kuşlarımı başka ırklarla heba etmek istemem çünkü kuşlarımın anne babasını biliyorum sen alıp söküceksin.. Numaramı kayıt et. Kümesini iyicene düzenle sonra beni ara kuşlar 2gün önce çıktı yumurtadan 20 25 gün içinde yeme düşer gelip alıcaksın

tamam kaydediyorum. benim ev de üsküdarda. ama şuan elinize geçerse baska bango veya başka türden ucuz kuş alabilirim.

Oyun kuşu besleyeceksen oyun kuşu al ama yok ben kısa gaga beslicem diyorsan farklı

şöyle anlatıyım. küçükken kuş beslerdim. sonra hiç besleyemedim. içimde ukte kaldı. şuan tekrardan kümes yaptım. ve bian önce doldurmak istiyorum kısa gaga uzun gaga oyuncu falan farketmez. içimde heves var. şuan 2 çiftim var elimde. ama kümeste daha çok yer var.

Güzel diyorsun ama ben kuşları verdiğimden o kuşun gidip başka kuşla eş olmayacağını nereden bilecem ? sen kafana göre kümesi dolduracam diyorsun ?

onu ayarlarım. hiç sorum değil o. eş tutmaları için ayrı bile tutabilirim. dediğini anladım. safkan eş olsun istiyosun. haklısın.

Selamlar genç kardeşlerime şunu tavsiye etmek isterim.

Mümkünse,kümesinizde tek ırk kuş bakın yetiştiricilik açısından tek ırk bakmak daha sağlıklı olacaktır.

Oyun kuşuysa yada değişik ırktanda olsa mümkün olduğu kadar karışık ırk kuşları aynı kümeste beslemeyin.

Yarın bir gün istenmeyen eşleşmelerden istenmeyen yavrular büyütmek zorunda kalmayın.

Sağlıcakla kalın benimki bir büyüğünüz olarak tavsiyedir.

s.a kardesım ben de ıstanbul cekmecedeyım kelebek beslıyorum elımden cıkartıcagım kuslarım var ıstersen gelıp ızlıyebılırsın kuslarım saglıklı genc ve hepsi canlı kuslardır dedıgım gıbı ıstersen gelıp ızleyebılırsın almak ıstersen ırtıbata gecersın saygılarımla... burak ergün

şenol abi sağol tavsiyen için. zaten ben de ırkların bozulmasını istemem. ama istenmeyen yavrulara da bakarım ben hiç farketmez. tek amacım beslemek.

Burak; numaranı aldım en yakın zamanda ararım. teşekkürler...

Benden de yaklaşık 20 adet Sabuni, portakal ve çok iyi bakıcı kuşlar hazır. İrtibata geçersen ben de veririm eğer hakikaten sorumluluğunu alıp bakacaksan.
Hüseyin Ener

Abi ama sen bursadaymışsın. zor olmaz mı nakliyesi falan. 20 adet fazla hem. ben 4 5 çift istiyorum en fazla.

Geri