12 Yasındaki Yeğenimin Kusları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

mehmet16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet TEZCAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Seçiniz
Hafta Sonu Köye Gittiğimde Baktım Köyün Yarısı Kus beslemeye Baslamıs ... 2 Dk Boslukta Yeğenimin Kuslarından Tuttuklarımızın Fotolarını Cektim ... Birde Kuslara Dalarken Wurdukları Kerkenezi Cekme Fırsatını Buldum ... Umarım Beyenirsiniz ...

Ekli dosyalar

• Köy-3.webp
    Köy-3.webp
    390.1 KB · Görüntüleme: 2,105
  • Köy-4.webp
    Köy-4.webp
    165.4 KB · Görüntüleme: 2,067
  • Köy-5.webp
    Köy-5.webp
    425.9 KB · Görüntüleme: 2,113
Buda Köydeki Güvercin Avcılarından Sadece 1 Tanesi Ama Artık Emekli Olmus ...

Ekli dosyalar

• Köy-1.webp
    Köy-1.webp
    67.4 KB · Görüntüleme: 2,096
  • Köy.webp
    Köy.webp
    584 KB · Görüntüleme: 2,127
  • Köy-2.webp
    Köy-2.webp
    318.8 KB · Görüntüleme: 2,079
maşallah güvercinler güzelmiş allah nazar saklasın.İnşallah bende beslemeye başlıcam.Bu arada size bi şey sorcam güvercin saka kanarya gibi kafeste durur mu

saygılar

higuanlale' Alıntı:
maşallah güvercinler güzelmiş allah nazar saklasın.İnşallah bende beslemeye başlıcam.Bu arada size bi şey sorcam güvercin saka kanarya gibi kafeste durur mu

saygılar
Aslında Sorunuzu Tam Olarak Anlamadım Desem Daha iyi Olacak Cünkü Kanarya Saka Gibi Derken Evin İçinde Odada Kanarya Gibimi Bakacaksınız ?

kusurabakmayın biarz açayım odada değil balkonda güvercini salmadan yani hep kafesin için de yaşar mı

higuanlale' Alıntı:
kusurabakmayın biarz açayım odada değil balkonda güvercini salmadan yani hep kafesin için de yaşar mı
Önemi Değil Abi ... Evet Besleye Bilirsin Ama Kuslar İçin Belirli Miktarda ALan Bırakman Gerek Kanatlarını Filan Acabilecekleri Bir Alana İhtiyaçları Olacaktır Yada Telden Ufak Bir Salma Yaparsanda Olabilir Diye Düsünüyorum...
Hem Kusların Sıkıntıya Girmemeleri İçin Hemde Sağlıkları İçin Telden Bir Salma Yapman Bence Daha Mantıklı ...
İsallah Ufakta Olsa Bir Fikir Werebilmisimdir ....

higuanlale' Alıntı:

yaşar tabi ama bildiğimiz kafes iyi olmaz.siz büyük tellerden yer yapın daha iyi olur.kuşlar gezinsin rahat etsin.

saygılar...

kafeste de kısa sürede alışır belli bir süre sonra ara da salarsınız...

ve şunu da söyleyim büyük rahat bi salma yaparssanız uçurmasanızda olur..

teşekkür ederim saolun inşallah en yakın zaman da güvercin alcam

saygılar

KERKENEZİN BAŞI DÖNMÜŞTÜR..:)

Hayvanın ayağından asmışsınız, yazıktır günahtır, oda can taşıyor, doğanın kanunu Allah c.c. de ona o görevi vermiş, avlanacak, ne kadar kuşlarımızı yesede, bağırsak sinirlensekte, bu şekilde yapmanız doğru değil.

Maaşallah kuşlar güzel duruyor... Allah can pekliği versin.. Bu kareleri bizlerle paylaştığınız için de size çok teşekkür ederim..

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

polllat' Alıntı:
Maaşallah kuşlar güzel duruyor... Allah can pekliği versin.. Bu kareleri bizlerle paylaştığınız için de size çok teşekkür ederim..

.........SİNAN ÖZTEKİN..........
Asıl Ben Tesekkür Ederim Düsüncelerinizi Sölediğiniz İçin Sinan Abi ... İsallah Bende Kümesimi Tam Olarak Bitirirsem Kendi Kümesimin Foto'larınıda Koyucam ...

Abi bnce olmaz kuşların uçması lazım kuşlar yatalak olurlarsa uçamazlar :asla: ..ama 1-2- hafta beklet yemini suyunu ver uçur zaten gitmez tekrar gelirler...kolay gelsin..ii beslemeler... :tamam: :evet:

kuşlar güzel güle güle besle fakat bilindiği gibi atmacalar koruma altında avlanması yasak olan hayvanlar arasında hem epey cacdırıcı para cezası var bence atmaca resmini kaldır sadece güvercin resimleri kalsın

Arkadaşım kuşLar güzeLDe kerkenez vurarak bu kuş kaptırma olaylarıyla baş edemezsiniz.. Orası sonucta bir köy kerkenez gider atmaca gelir.. aTmaca gider şahin gelir.. hadi hepsini vurdun köyde 1 kerkenez 1 atmaca 1 şahinmı var 100 Lerce war ... Doğanın kanunu bozmayın sayqıLarımLa :sinirli:

abi yiğenin kusları güzel ztn 12 yaşında bir kuscu için kendini geliştirmesi için fazla bile kusları hayırlı olsn oo doğan/ida idam etmkle çok ii etmişsin allh razı olsn yoksa dağa cohu kuslarıda telef ederdi allh mafasa.

güzel kuş

Geri