12 Yıl Aradan Sonra Şükür Kavuşturana..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kürşat Hoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kürşat VURAL
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Değerli dostlar,Kuşçular.org vasıtasıyla sizlerle birlikte olmak,tecrübelerinizden istifade etmek büyük bir onur.12 yıllık bir aradan sonra yeniden güvercinlerimle birlikteyim.Henüz tamamlamamış olsam da hem kümesimden hem de kuşlarımın bazılarından resimler paylaşmak isterim.
İki hafta sonra kümesten çıkaracağım ve performanslarını kaydedeceğim.

Ekli dosyalar

• DSC00312.webp
    DSC00312.webp
    89.5 KB · Görüntüleme: 1,351
  • DSC00321.webp
    DSC00321.webp
    84.1 KB · Görüntüleme: 1,475
  • DSC00322.webp
    DSC00322.webp
    100.8 KB · Görüntüleme: 1,445
Maşallah Kuşlarınız çok güzsel , sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kuşçuluğu sürdürmeniz dileğiyle... Bol yavrular ..

Demekki aradan 12 sene de geçse insandaki bu aşk hiç bitmiyor! Maaşallah güzel kuşlar: sizi utandırmayacağa benziyorlar.. Bu arada bende Kayseri'liyim...

selamunaleykum kursat hocam
sizin adiniza sevindim kuslariniza cok uzun zaman sonra kovustugunuza umarim huzurlu gunlerde besler hazini alirsiniz kumesinizde kuslarinizda guzel paylasim icin tesekkur ederim yeni resimleri de goruruz insallah

kardeş bende 25 yıl sonra başladım tekra bu sevda başka kuşların güzel güle güle besle

güzel kuşlar güle güle besleyin umarım bunca zaman sonunda sağlık ve sıhhat içinde beslersiniz kuşlarınızı

Öncelikle hoşgeldiniz Kürşat bey, bende 15 sene sonra dışarda inşaatta yakaladığım kuşla tekrar beslemeye başladım, Sanırım bu kuşculuk gercekten hastalık.

Merhaba Kürşat Bey.İlk fotoğraftaki yavruların ve beyaz dişi galiba ve eşi olan kuşun -umarım o da aynı soy beyazdır-videolarını yayınlayabilir misiniz?İlk reimdeki yavruların soyunu nereye kadar götürebiliyorsunuz?

Hemşehrim ve meslektaşım olarak hoş geldiniz diyorum. Hangi okulda görev yapıyorsunuz hocam?

Teşekkür ederim Hayrettin Hoca'm Sümer kampüsü Ahmet Eren Anadolu Lisesi'nde görev yapmaktayım.Sizlerle tanışmaktan memnuniyet duydum.Umarım tecrübelerinizi bizlerle paylaşırsınız.

Memnun oldum Seyit Hoca'm .Kuşlarım 4 ay önce hediye olarak geldi.Beyaz olanın eşi de beyaz.Diğer kuşlarımın 19 yıl öncesine gidilebildiğini biliyorum.Turnuvalarda baz alınan performans kıriterlerini okuduğumda kuşlarımın soyunun bana anlatılan özellikleri ile büyük oranda uyum gösterdiğini değerlendirdim.Fakat siz de taktir edersiniz ki kuşları uçurup izlemeden ,kayıt altına almadan ve bu vasıfların süreklilik gösterdiğini görmeden birşey söylemek zor olacaktır.İnşallah kuşları uçurmaya başlayıp görüntülerini kayıt altına aldıktan sonra sizin değerli fikirlerinize müracaat edeceğim.Saygılar...

Geri