13 günlük yumurta ile ilgili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 858
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
arkadaşlar bugün kuşları uçurdum aralarına yumurtada yatan kalktı ve uçtu 2 saat yumurta boş kaldı yumurta 13 günlük bişey olmuşmudur yavruya :hungur:

Selamlar Mert,

Şu yumurtaları sağ salim bir yavrulatırsak inan fakir birini çağırıp senin adına restaurantda yemek yedireceğim. Mert yumurtada yatan dişi kendisi mi kalktı uçmak için yoksa sen kış, kışadın mı? 2 saat bir dişi yumurtasını boş bırakmaz bu iş de bir gariplik var dedim ya şu yumurta milli sorun oldu çok merak ediyorum neticesini

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

2 saat yattıya bişey olurmu abi sen onu söyle bide kuşları uçurduğumda başka kuşçular kuşlarını havaya attı ve onların yanına karışıtı 2 saat sonra geldiler napiyim yavruya bişey olmuşmudur

Selamlar Mert,

Senin hesabına göre 5-6 gün bekleyelim hep beraber görelim. Yavru çıkacak mı? çıkmayacak mı?

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

havalar okadar soguk degıl bence bırsey olmamıstır. ama kesın konusmak zor tabi aykut beyın dedıgı gıbı

Bekle 5-6 gün daha yatıyorsa sanırım birşey olmamıştır.

:) PANİK YAPMA BİRSEY OLMAZ

şimdi sırayla yatıyolar yumurtayı hafifçe kaldırdım hafif ağırdı yani cücükmü var?

Selamlar Mert,

Bu yumurtalara ellemeye devam edersen, yavruların çıkmasını bekleme olur mu?

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

nolacakki sallamadıktan sonra

mert06' Alıntı:
nolacakki sallamadıktan sonra

Soru soruyorsun, sorduğun soruya kendi kendine tahminlerde bulunup cevap veriyorsun.
Konuya gerekli açıklama yapılmıştır. Bundan sonra açacağın konuları en ince ayrıntısına kadar kontrol edeceğimizi, en ufak yazım yanlışında dahi sileceğimizi bilmeni isterim. Bu sana yapılan son uyarı olacaktır.
Konuya gerekli açıklamalar yapıldığı ve konu çözümlendiği için tarafımca kilitlenmiş, üç gün içerisinde silinecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri