14 yaşında damızlık erkeğimden yavru alamıyorum. lütfe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karahan1988
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
baran karahan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
değerli üstatlar kuş yaşlı ondardın demeyin lütfen yardım. 13-14 yaşında mükemmel diyebileceğim bi damızlık taklacı güvercinim var. en son 7 ay önce yavru alındı sonrasında ne kadar denendi isede farklı dişilerle yok yumurta lak(boş) oluyor. lütfen yardım edin çok değerli bi damızlığımdır.
not: denenmiş dişiler önceden yavru alınmış dişilerdir .

karahan1988' Alıntı:
değerli üstatlar kuş yaşlı ondardın demeyin lütfen yardım. 13-14 yaşında mükemmel diyebileceğim bi damızlık taklacı güvercinim var. en son 7 ay önce yavru alındı sonrasında ne kadar denendi isede farklı dişilerle yok yumurta lak(boş) oluyor. lütfen yardım edin çok değerli bi damızlığımdır.
not: denenmiş dişiler önceden yavru alınmış dişilerdir .
natural in vitaminel tozunu önlerine koy yesinler ..tekrar boş olursa ..
e-coli tedavisi önereceğim ;
amoksisilin ve vitamin karışımı 6 gün , 15 gün sonra tekrar ...

ayrıca kuşun altı her zaman ıslak mı ? bilgi verirsen sevinirim.

7 AY ÖNCE YAVRU ALINDI İSE KISIR DEĞİL ! YA İLTİHAP ,YA MANTAR , YA DA E-COLİ ..
http://www.kuslardiyari.com/viewtopic.php?f=25&t=4

eyvallah abi sağol kafes dahi değiştirildi. şimdi de daha önceden denenen yavrusu (1 ay önce) alınmış mükemmel bi dişi getirttim ona . hemen eş oldular ama yumurta yine boş. ama kuş çok canlı arada tüy kabarttığı oluyor ama. 13 yaşında en az genç hayvan gibi hareketli kızması ötmesi filan .. mükemmel bi erkek hani derler ya abi kargaya vur yavru oynar diye öyle bi hayvan. eski kuşlarımdan bi video göstereyim mesela bu kuşun yanında hiç kalır videodaki.

Moderatör tarafında düzenlendi:
abi kuşun altında ıslaklık filan yok.

rahat ve geniş kümeste ;EŞLEMESİ DE KOLAY OLACAKTIR.
TEDAVİ GEREKTİRMEZ İNŞLH.

abi kuştan yavru almak istiyorum . bira mayası çare olur mu sence

yardımı dokunan bütün ustalarıma teşekkür ediyorum . yavrusunu sonunda aldım bir hafta oldu idman veriyorum . inşallah nasip olurda videosunu da atarım . ve neden yavrusunu almak için o kadar uğraştığımı siz değerli üstatlarım görür

MŞLH..

Geri