x-phile
Üye
- Ad Soyad
- İlkerP
- Meslek
- Radyocu
- İlgi Alanı
Merhaba bu başlığı nereye açacağımı henüz bilmiyordum. Bulduğumda veterinere götürdüm. 2 gün hiç bir şey yediremedim. Veterinere bir kaç defa götürdüm. Veteriner iyi olduğunu söyledi gerekli bakımları yaptı. Eve getirdim yine yemedi.. 5 gün veterinerde kaldı, karnı doyuruldu ve gidip tekrar aldım. Gayet iyi olduğu söylendi.. aradan 3 gün sonra zorla yedirmekten kurtuldum küçük dostumuz kendi yemeye başladı. Yaklaşık 15 gündür bende duruyor. ilk bulduğumda sağ gözünü zor açıyordu veteriner çapak dedi. Bir kaç gün öncesine kadar gözünde sorun yoktu ama dün tüylerinin yanında bir yara fark ettim. Bugün baktığımda gerçeği gördüm. Gözün altı gagasının hemen yanında içeri doğru bir delik var. Acaba gagasını fazla açamamasının nedeni bu olabilir mi yoksa kursağını zorla doldururken yırtılmış olabilir mi? Bu kuşta bir gariplik vardı yemek istemiyordu ve gagasını bazen tam kapatmıyordu. 5 gün veteriner baktı bu sorunu görmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Rahatsızlığını söylese bakmaktan vazgeçerim sanmış olabilir. Şimdi bir çözüm bulmam lazım bugün çok üzüldüm ve onun yavaş yavaş kör olmasını ve ölmesini bekleyemem. Zaten artık beni görünce sadece kanatlarını çırpıyor, bugün cik bile demedi. Yardımınıza ihtiyacım var saygılar.