15 sene sonra yeniden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut-k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mesut-k

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mesut Kırmızıgül
Meslek
Mobilya Aksesuarları
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar.. Yer ve mekan sorunu yüzünden uzun bir süre ara vermek zorunda kaldığım ve tekrar beslemeye karar verdiğim ve onlarla zaman geçirmekten keyif aldığım güvercinlerimi sizlerle payaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 1,219
  • 2.webp
    2.webp
    27.9 KB · Görüntüleme: 1,227
  • 3.webp
    3.webp
    32.5 KB · Görüntüleme: 1,251
[No message]

Ekli dosyalar

• 7.webp
    7.webp
    46 KB · Görüntüleme: 1,215
  • 3-P1010156.JPG
    3-P1010156.JPG
    163.6 KB · Görüntüleme: 1,150
  • 4.webp
    4.webp
    51.6 KB · Görüntüleme: 1,230
[No message]

Ekli dosyalar

• 6.webp
    6.webp
    68.1 KB · Görüntüleme: 1,257
  • 11.JPG
    11.JPG
    75.5 KB · Görüntüleme: 1,229
[No message]

Ekli dosyalar

• 11-P1010113.JPG
    11-P1010113.JPG
    161.2 KB · Görüntüleme: 1,199
  • 9.webp
    9.webp
    37.1 KB · Görüntüleme: 1,165
  • 10.webp
    10.webp
    38.5 KB · Görüntüleme: 1,207
[No message]

Ekli dosyalar

• 13.webp
    13.webp
    33.5 KB · Görüntüleme: 1,252
  • 14.webp
    14.webp
    23.7 KB · Görüntüleme: 1,166
  • 15.webp
    15.webp
    35.8 KB · Görüntüleme: 1,191
[No message]

Ekli dosyalar

• 17.webp
    17.webp
    69.8 KB · Görüntüleme: 1,227
  • 18.webp
    18.webp
    70.7 KB · Görüntüleme: 1,206
Aramıza hoşgeldiniz , kuşlarınız oldukça güzel maşalah .. Verimli paylaşımlar dilerim.. selamlarŞEREF

sağol şeref..teşekkür ederim ..

yeriniz yakın olsaydı biraz bizim memlekete bir çift de ben hediye etmek isterdim size uzun süre sonra kuş beslemeye yeniden başlamanız iyi bir kuşsever olduğunuzu gösteriyor kuşlarınızla güzel mutlu vakitler geçirmeniz dileğiyle...

Sağol Ramazan kardeşim

7 adet kuşum var 1 tane de yavrum..yerlerini büyük yaptım ama yavaş yavaş çoğalırlar inşallah...

mesut-k' Alıntı:
Sağol Ramazan kardeşim

7 adet kuşum var 1 tane de yavrum..yerlerini büyük yaptım ama yavaş yavaş çoğalırlar inşallah...

kuşlar sağlama benziyor :tamam: yerinde sıcaksa yaza kadar 2 kat artar inş istediğin şekilde kuşlarını uçurursun (:

Kuşçuluk sadece hobi değildir, o sebeptendir ki mutlaka tekrar depreşir. Çünkü; kuşlar uçtukça siz onlarla birlikte özgürleşirsiniz, hayatın sıkıntılarını unutup kendinizle başbaşa kalırsınız. Ben açıkçası kuşlarımla ilgili ne yaparsam yapayım, yuvalarını temizlerken bile kendimi huzurlu hissediyorum. Tekrar kuş beslemenize sevindim ayrıca çakmaklıların bende özel bir yeri vardır. Kuşlarınız güzel, huzurlu günlerinizde besleyin İnşallah.

mesut-k' Alıntı:
Selamlar.. Yer ve mekan sorunu yüzünden uzun bir süre ara vermek zorunda kaldığım ve tekrar beslemeye karar verdiğim ve onlarla zaman geçirmekten keyif aldığım güvercinlerimi sizlerle payaşmak istedim.

tüyü kadar ömrünü görmeniz dileğiyle

Eevet yerim geniş..ne çok sıcak ne çok soğuk ılık diyebiliriz.ben sabırlıyım çoğalırlar :)

Uğur arkadaşım aslında çok güzel özetlemiş. ( sende çakmaklı mı besliyorsun acaba ? )

" Huzur ve Sevgi "

Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..

Mesut arkadaşım tekrar merhabalar... Ben performans bakımından çakmaklı, gök, dumanlı, boz dumanlı...gibi soyları tercih ediyorum ve besliyorum. Dediğim gibi çakmaklıların bende ayrı bir yeri var. Bunun sebebi de; eski soy kuşlarım içersinde performanslarıyla beni en çok doyuran kuşlarım çakmaklılarım olmuştur. Çakmaklı ve kağıt maviler hele de 1e1 2ye2 aynalı gibi gösterişe de sahipse fişeklerken sıçrayışlarını izlemek daha bir göze hitap ediyor. Tabi her çakmaklı,kağıt mavi denilen kuşlarıda beğenmek mümkün değil bir çok özelliğine dikkat etmek lazım. Kuşlarınızla huzurlu-sağlıklı günler dilerim...

selamünaleyküm mesut abi masallah kusların cok güzel yanlız yanlıs anlama abi ama ortam biraz rutubetli gibi geldi bana zararı olmaz insallah gerçi büyüklerimiz daha iyi bilir ama.. saygılar emre küçük

salamunaleykum
15 senelik kayidan sonra yeniden basladiginiza sizin adiniza sevindim insallah huzurla guzel gunlerde beslersiniz
saygilarimla ferhat

:) yok emre biraz duvarların boyası döküldü o kadar ..yerleride yeni yıkamıştım nemli gibi..uyarın için teşekkür ederim..Onlara iyi baktığıma emin olabilirsin .)

Aleyküm selam Ferhat Bey teşekür ederim..Bundan sonra bırakacağımı düşünmüyorum ..

mesut-k' Alıntı:
:) yok emre biraz duvarların boyası döküldü o kadar ..yerleride yeni yıkamıştım nemli gibi..uyarın için teşekkür ederim..Onlara iyi baktığıma emin olabilirsin .)

Aleyküm selam Ferhat Bey teşekür ederim..Bundan sonra bırakacağımı düşünmüyorum ..
asllah gölüne göre kuş uçurmayı nasıp etsın abi saygılar.

emre_' Alıntı:
mesut-k' Alıntı:

asllah gölüne göre kuş uçurmayı nasıp etsın abi saygılar.
emre_' Alıntı:
asllah gölüne göre kuş uçurmayı nasıp etsın abi saygılar
cok özür dierim düzeltıyorum allah gönlüne göre uçurmak nasip etsin... askerlık halı ıste ne beklersın

Geri