16 günlük yumurta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan htchn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

htchn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cihan ddemir
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
s.aleyküm arkadaslar bi arkadas bana bir çift güvercin vermisti yumurtladır ama dün dişi kayboldu su an erkek oturuyor ama oda yavrulara bakmaz baska bı dısıyle cıfte vursam yumurta ve sonrasında yavruya bakarlar mı(bakıcı kusum yok)

büyük ihtimal erkek de kalkar yatmaz benim disiyi atmaca aldığında erkek 1 gün sonra kaltı .
diğer dediğini pek anlayamadım daha doğrusu anlatamamışsın.

arkadas cevap yazdıgın ıcın sagol. erkek kalktı yumurtadan benim demek istedigim baska bir dişiyle erkegimi çiftlestirsem yumurtalara bakarlar mı

Bakmaz abim gelen dişi yumurtaya oturmaz. Benimde başıma geldi Bir kaç gün erkek çift yumurtaya oturdu sonra bıraktı dişi kuş getirmeme ragmen..Öyleki gelen dişi cogunlukla yumurtayı kırar..Başka yumurtada kusunuz varsa onun altına koyun dicem ama oda yokmuş..

düngece boyunca bugdayların arasında sakladım sonra dısı getirdim sabah yumurtaları tekrar yuvaya bıraktım erkek hemen ustune oturdu ilk yavru cıktı ama dişi oturmuyor galıba ilk cıkan yavruda ölür neyse tesekkurler herkese

erkek tek basına yavruyu buyutuyor bugun yavrunun altıncı günü getirdigim dişi bakmıyor ama erkegim bakıyor ama tek yavru ikinci yavru yumurtadan cıktıgı gıbı öldü

bakıcı bir kuşa ihtiyacın var

Geri