16gundur suren ishal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denizdemirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
deniz demirel
Meslek
ev hanımı
İlgi Alanı
Merhaba 10 12 gundur devam eden ishal durumu var bircok kisiye sordum ama ne oldugunu bulamadilar veterinere gosterdim oarazit icin bi toz ve sulphamezathine onerdi bunlari kullandim pesinden sitraks kullandim tabi durum degismedi keyfi nesesi yerinde kabarma yok ercefurly kullaniyorum suan 2.gunu oda fayda etmedi gun icinde su ictikce diskida su dahada artiyor
-Diski cok sulu oluyor ve kagitta sari yesil karisimi iz birakiyor
-Diskilar genelde ince ip gibi oluyor bazende su ve icinde tortu tarzinda kum gibi bisey oluyo
-cok nadir sekli duzgun diski oluyor ve kabarciklar oluyor uzerinde
Bobrek sorunu olabilir diyende oldu 1litre suya 1ymk.kasigi seker 1tatli kasigi karbonat ve tuz karisimida onerdiler artik kimseye guvencim kalmadi son carem sizden yardim istiyorum

Canım kardeşim o kadar iyi bilgisayar kullanamıyorum kırık piriç taneleri pirinç suyu nuframisin veya sulfamazetin sitraks ishal için birebir iyi gelir.Diğer kardeşlerimiz yazmış E - coli 16 gün devam etmez şimdiye kadar ölmesi gerekirdi o yaz ve yavru ishalidir kahverengi ve köpüksüdür.E -coli için önerim az kuş için 1 lt suya yarım çay kaşı 4 ü miks veya bergovan işini görür selamlar.

Geri