18.gün yatmayı bıraktı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muhibbi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

muhibbi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sedat güler
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim kuşlar 15 haziranda yumurtlamıştı. 2 gündür yatmayı bıraktılar ve yumurtanın yanına gitmeyi bırak dönüp bakmıyorla bile. acaba sıkıntı ne olabilir. boş olma ihtimali var mı. eğer boş değilse 18 gün yavru için yeterli yatmaya gerek kalmadan çıkar mı.

Öncelıkle hış geldınız..Yumurtayı bir yoklayın doluluk oranı nedir anlayabılırsınız..Boş olma ihtimalide var tabıkı..Bundan sonra bekliceksınız ızlıceksınız.Elinizden birşey gelmez ..

yumurtayı avucunun içine al ışık tut lamba ampul farketmez öyle anlarsın...

Bazı güvercinler yattıkları günleri sayarlar ona göre bi kaç gün öncesinde kursaklarında mama oluştururlar sizin yumurtalar büyük olasılıkla boş zaten artık yatmıyorsa dolu bıle olsa içindeki yavru ölmüştür.

cevaplar için teşekkürler. geçen seferde mart ayında iki yavrusu hiçbir şey yokken birinci haftasında aynı anda ölmüştü.kursakları dolu ve hareketlilerdi.hiçbir yerlerinde yara sısırma ve şişme izi yoktu. acaba bu yumurtalaarı aldıktan sonra ne zaman tekrar yumurtlar.

simdiki yumurtaya yatmayan kusların bu yumurtalar ilk yumurtasımı

aynı durumdan ben de muzdaribim kardeş yumurtalar sağlam bugün sabah yavru çıktı gayet sevinmiştim çıktıktan sonra yatmamış kerata kusmamış da yavruya akşama doğru baktığımda yavru soğumuş ve öldü akşam karanladığında tekrar yatmış ama naffile artık bu üçüncü kez ouyor acaba neddddendir anlayamadım tekarar yumurtlarsa bakıcıya koyacam
bu arada yeni üyeyim

ARKADAŞLAR BÖYLE SORUNLAR KALİTELİ KUŞLARIMIZIN GENELİNDE OLUYOR.EN ETKİLİ ÇOZUM BAKICI KUŞ DEDİĞİMİZ KUŞLARDAN EDİNMEK .TERCİHEN POSTA EN İYİ BAKICIDIR BENCE.KUŞUN DURUMUNA BAKARSINIZ YUMURTAYAMI YATMIYO HOP AT POSTALARIN ALTINA.YAVRUYAMI BAKMIMIYO ÇAK POSTANIN ALTINA BAK NASIL BÜYÜTÜYO.BÖYLECE ÜRETİMİNİZDE ARTAR.Bİ SEZONDA 3 YADA 4 TAKIM ALACAĞINA 6 TAKIMA KADAR ALABİLİRSİN.

Geri