19.10.2008 AMASYA IRK GÜVERCİNLERİ GÜZELLİK YARIŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuozi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

kuscuozi

Üye
www.amasyaguvercin.eniyiforum.net
Ad Soyad
Özay TORUN
Meslek
SEYEHAT ACENTASI İŞLETMECİSİ
İlgi Alanı
Kuşlar
19.10.2008 PAZAR GÜNÜ AMASYA BELEDİYESİ BİNA ALTINDAKİ SOLONUNDA 2008 AMASYA IRK GÜVERCİNLERİ GÜZELLİK YARIŞMASINA TÜM GÜVERCİN SEVER DOSTLAR DAVETLİDİR
YARIŞMAYA ÖNTEPE BALKAFA SABUNİ MİSKİ VE ŞEBAP VE SARIKAFA DÜZ SABUNİ MİSKİLER KATILACAKTIR
İRTİBAT:
0543 912 98 70
0538 519 66 66
[email protected]

Re: 2008 AMASYA IRK GÜVERCİNLERİ GÜZELLİK YARIŞMASI

herschaaldekopievanafistw8.jpg

Özay bey bu güzel organizasyonu düzenlediğiniz için size sonsuz teşekkürler.
yakın olmayı ve işimin olmamasını çok isterdim.
Eminim çok güzel olacaktır.
yarışmanın fotoğraflarını bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz.

Selamlar. Özay bey inşallah istediğiniz gibi geçer organizasyon. Gelmek isteriz ama duruma bağlı.

"ALLAH" gelenlerden gelmeyenlerdende razı olsun düşünmeniz bile yeterl,

ÖZAY TORUN
[email protected]
AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

Özay abi yanlış anlama 2 veya 3 aylık bir muhabbetimiz var sana samimiyetim kadarıyla söylüyorum işinde çok başarılısın ve devamını dilerim bu işler kolay olmuyor az çok biliyorum kolay iş yokta senin başarın gerçekten tabiri caiz ise bilmeyenler için bi garip devamını dilerim başarıların sayende belki bizlerde birşşeyler öğreneceğiz saygılarımla kuşsuz kuşçu

GÖNÜLDEN İSTEYİPTE BİŞEYLER YAPMAK ÇALIŞILIRSA HERŞEY BAŞARILIYO YETERKİ İSTE....

ÖZAY TORUN
[email protected]
AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

Doğru diyorsun be abi bu işler arkadaşlar sayesine oluyordur bizim durumumuz belli bende isterim muğlada dernek kurmayı fakat nedir neye mal olur bilmiyoum...

sen takma kafana kazımcım biz yakında hüseyinle kurmayı planlıyoruz.

olmaz abi bende varım ne gerekiyor bi oturup konuşalım

çok şey gerekiyor kazımım çok şey.
yöneim kurulu kuracan.
yer kiralıcan.
çok masraflı

Doğru abi bunun için ortam yapmak lazım ayarlamak lazım ama aga parada yolda atılmıyorki...

valla çok emek ve çok para gerekiyor ve sağlam bir ekibinin olması gerekiyor.
da muğlalı kuşcular bunları hakediyomu ,bunlara layıkmı?bence haketmiyorlar.

Bencede abi zaten ben mezatı 2005 de tandım daha önce böyle bir faaliyetin olduğunu bilmiyordum muğlalılar için para önemli içki olursa tamam onlar için sorun değil istisnalar hariç

bizim buralarda dernek işi ortaya çıktığında herkez kesesini düşünüp uzak durdular ama özay başkan ve arkadaşları inat ettiler şu anda çok aktif ve güzel bir derneğimiz var "herşey güvercinler için değilmi" ahmetler mehmetler haketmese ne olurki güvercinler hakediyoya siz ona bakın

gittik gördük bazı tatsız olayları gördük midemiz bulandı yarısmdan çok para toplama amaçlı kurulmuş şirket türü idi kuş satışıından alaçağı parayı daha kuş satılmadan 1 milyon baştan istediler kuşlarıu yazdırırken dışarıdan gelen çok kişi mezata sokmadı kuşlarını kuşların değerini artırmak için yapılan yarısmada kuşlar çok değerinin atında sankim peşkeş cekiliyordu saygılar..!

"19.10.2008 AMASYA IRK GÜVERCİNLERİ GÜZELLİK YARIŞMASI" anlattığınız olay bu yerde mi geçti...

sevgili kardeşim bir insanı eleştirmen için önce kendin düzgün olacaksın kuşu satmış olmak için satmıycaksın mesela iki erkeği takım diye yemin ederek satmıycaksın herkez yapılan işi biliyo amasyada yapılan organizasyonda en çok kuşu satanda alanda sizdiniz o zaman ucuz ucuz kuş alırken alinin ve senin yüzünden tebessüm hiç eksik olmuyodu teşekkürlerle ayrıldınız samsuna giderken bu haftada sizin orda var sizide görecez kimse peygamber torunu değil eksikler hatalar olur ama sizin gibi benim yüzüme konuşmadını klavyenin başına geçince sırf birilerini karalamış olmak için yazmayın

Geri