19 Mayıs’ta parkartlarla sigara yasağı başlıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercindostları
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
XXX
Meslek
XXX
İlgi Alanı
Sigara yasağı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda yürürlüğe girecek. Akıl hastaneleri, huzurevleri ve cezaevlerinin belli bölümleri dışında kapalı alanlarda sigara içmek yasak olacak...

Sigara yasağı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında da konu edilecek. Konuya ilişkin genelge yayınlayan Milli Eğitim Bakanlığı, tüm kutlamalarda sigaranın insan sağlığına olan zararlarının anlatılmasını istedi.

Bu kapsamda öğrenciler törenler sırasında sigaranın zararlarını anlatan pankartlar ve bez dövizler taşıyacak. Törenlerdeki fon gösterileri de sigaranın zararları konusunda kısa mesajlar içerecek. Tören alanı ve güzergahlarında halkın ve öğrencilerin kolaylıkla görebileceği yerlere sigarının zararlarını anlatan afiş ve pankartlar asılacak...

sigarayla savaşta yasakların 19 mayıs gençlik ve spor bayramı olarak seçilmesi gercekten tam yerinde bir karar. gençlerimizi bu illetten kurtarma adına. toplumumuzun her kesiminin duyarlı olması gereken ortak düşmana hep birlikte hayır demeliyiz. her birey üzerine düşeni yapmalı. TEMİZ TOPLUM TEMİZ ÇEVRE ancak duyarlı olmakla mümkündür...

Kurtulmak lağzım valla. Nerden başladınız Ömer bu sigaraya siz ya.

hüseyin diye çok değerli bir arkadaşım sayesinde başladım.
sağolsun hala arkasından onu güzel şekilde anıyorum beni sigaraya başlattığı için.

:)
:D

Valla benimde bu konuda yaram varki gocunuyorum,Ama beni sigaraya alıştıran ne Ömer nede Hüseyin :hayir:
Sadece kendi ahmaklığımdan kaynaklanan bir olay.Biz bırakma yönünde adımlar atamasakta,kanunlar bizi en sonunda bırakmaya kadar zorlayacak bu gidişle.Umarım hepimiz bu illetten kurtulur,ve daha sağlıklı bir yaşam süreriz.

evet arkadaşlar, özellikle sigara kullanan arkadaşlar, 19 mayıs sizin için bir "milat" olsun. sağlıklı hayatın doğumgünü yani... yahu düşünsenizide, mesela hüseyin kardeşim bir dolapçının, döneğin oyununu seyretmek mi daha zevkli yoksa bir tutam duman mı, yada ömer kardeşim, bir taklacı kanat sesi mi kulağa hoş geliyor yoksa öksürük sesi mi? bir kelebeğin havada oynayışı mı yoksa yanlışlıkla sigara külünden yanmış bir gömlek mi? hadi bakalım son ve en güzel soru, hatta bunu anket mi yapsak?
GÜVERCİN Mİ GÜZEL KOKUYOR, SİGARA MI?
benim oyum belli :hhh:

wallah doğru diyonuz zararını bile bile içiliyo bu illet okulun atölyesinde ömer hüseyin falan kaçak kaçak içerdik sanki bi marifet inşallah bırakabiliriz yoksa o bizi bırakaçak ölünce:)

Ya şunlara bak ben ne yaptım Ömer le Feyzi Ben önceden iyiyidim sizin yanınıza geldikten sonra bozuldum. Siz Beni tehtid ettiniz iki kişi al şunu iç yoksa döveriz diye bende ne yapayım ufacık çocuğuz işte korktuk içtik. Keşke dövsenizde içmeseydim.

(Yeşilçam Gibi Oldu Ama Neyse)
:heyo: :heyo: :ckmk:

atma hüseyin sınıfın en tecrübelisi sendin bu konuda muhterem hocaya yakalandığımızda biliyoruz senin marifetlerini haha:) recep hocanın selamı var sana ooookey

Geri