1978 den günümüze taşıyabildiklerimden örnekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalovaguvercin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
www.orhanberberguvercin.com
Ad Soyad
Orhan Berber
Meslek
insan
İlgi Alanı
Kediler
merhaba,
kuşlarımın ana damarını 1978 de rahmetli abimin mardinden getirttiği kuşlar oluşturuyor.Biz onun yanında yetişmiş çıraklarız. Kuşlarım ondan bana kalmıştır manevi değerleri çok yüksektir..

Ekli dosyalar

• 69.webp
    69.webp
    138.8 KB · Görüntüleme: 1,534
  • 83.webp
    83.webp
    175.4 KB · Görüntüleme: 1,519
  • 80.webp
    80.webp
    218.7 KB · Görüntüleme: 1,582
S.A Arkadasim...

Maasallah güzel kuslar emegine saglik güle güle besle,ayricada bizimle paylasma nezaketinde bulundugun icinde sagolasin.Bize biraz bahsedermisin kuslarinin özelliklerinden sakincasi yoksa tabiki..!

Saygilarimla...

gardaş emegine saglık kuşların güzel güle güle besle cenabı allah gönlüne göre versin bol ve saglıklı yavrular nasip eylesin
ALLAHA EMANET OL ŞAFAK

Maşallah diyelim tarih kokuyor harbiden 2 nci resimdeki arap bay bi şatır allah gönlünüze göre versin saygılar profil ayarlarınızdan bilgileriniz girin lütfen önemli olan yaş benim için tekrardan saygılar....

kazimcankurt' Alıntı:
Maşallah diyelim tarih kokuyor harbiden 2 nci resimdeki arap bay bi şatır allah gönlünüze göre versin saygılar profil ayarlarınızdan bilgileriniz girin lütfen önemli olan yaş benim için tekrardan saygılar....

Merhabalar;
1965 Doğumluyum, güvercin merakı bana abimden miras kalmıştır.4 yaşında güvercin yakalayacağım diye çatıdan düştüm.Gözlerimi yatakta açtım. Aynı hızla devam ediyorum.. (:

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Arkadasim...

Maasallah güzel kuslar emegine saglik güle güle besle,ayricada bizimle paylasma nezaketinde bulundugun icinde sagolasin.Bize biraz bahsedermisin kuslarinin özelliklerinden sakincasi yoksa tabiki..!

Saygilarimla...

Merhabalar;
daha ömce belirttiğim gibi, kuşlarım klasik mardin özellikli...Tek uçmayı severler, alçak uçar, 4-6 takla ile 20-25 metre, ortalama 20 sefer..
Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum...

SLM kuşlarınız guzel allahım bol yavrular almayı nasib etsin hayırlı ucurmalar

kuşlarınız çok güzel tüyleri kadar ömürleri olsun

KUSLARINIZ GERCEKTEN GUZEL KOYU MAVI OLANLAR BAMBASKA

S.A. Maşallah emeğine sağlık kuşların güzel güle güle besle ALLAH gönlünce ucurmayı nasip etsin.Saygılar

maşallah güzel kuşlar allah güle güle beslemeyi nasip etsin ayrıca 30 senedir bu soyu sürdürdügünüz içinde tebrik ederim

Kuslarınız cok guzel masallah araplar ve kirliler boy renk olarak endamlı ve diri duruyorlar hersey gonlunuzce olsun bol yavrular...

saygılarımla

masallah cok güzel kuslar.allah sağlıcakla uçurmak nasip etsin saygılar

ıkıncı fotoda kı kus 14 ve ustu kuyruk var sanırım.bu kuyruk telek sayısıyla ıyı bır oyun kusu olacagını sanmam.yıne de ucumu konusunda bılgı verırsenız sevınırım....

tekinn' Alıntı:
ıkıncı fotoda kı kus 14 ve ustu kuyruk var sanırım.bu kuyruk telek sayısıyla ıyı bır oyun kusu olacagını sanmam.yıne de ucumu konusunda bılgı verırsenız sevınırım....
Kardeş yanlış anlamada bu yazına ister istemez güldüm millet 14 kuyruk kuşu soyunu bilmese bile deniyor ve çok iyi oynayanlarıda var kuyrukla kanatla kuş anlaşılmaz ama 14 kuyruk oynayan kuşlar var sen bu kanıya nerden vardın çok ilginç

12 kuyruk kusun ,14 ve 16 telek sayısı olan kusa gore bel kırması daha kolaydır..eskı ırk oyun kusları hep 12 telektır bu yuzden.14 kuyrukda oynar tabıı.ama bıldıgım kadarıyla 12 kuyruk kusların performansı daha ıyıdır...
yanlıs anlama dedım kuslarını kotulemek degıl.
saygılar...

merhaba;
tekinn' Alıntı:
Arkadaşım ikinci fotodaki araptan bahsediyorsan kuşun kuyrukları açık görülüyor sayabilirsin... ayrıca 12den fazla kuyruk sayısı olan oynamaz diye birşey yok, ayrıca daha perdahlı ve gösterişli inişleri görebilirsin, ancak bahsettiğin kuş 12 kuyruk...ilgine teşekkür ederim..

Bendeki kuşların neredeyse tamamı 14-17 kuyruk arasında değişir. Oynamaz diye düşünen varsa yanılıyor çünkü ben diğerlerine bakarak bu tip kuşların çok daha adetli ve kıvrak olduklarını defalarca gördüm. :s:

maşallah çok güzeller emegine saglık paylaşim için tesekkür edriz kuslarınızn bakımlı olduğu belli maşallahhh

maşallah çok güzel kuşlarınız varmış allah güle güle beslemeyi nasip etsin

Geri