1AYLIK POSTA YAVRUM AYAGA KALKAMIYO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan postalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

postalı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İSA TOKMAK
Meslek
ŞOFÖR
İlgi Alanı
2 TANE POSTA YAVRUM VAR SUAN BİRAYLIK AMA AYAĞA KALKAMIYO BİRİDE HAFİF AKSIYO YAVRULAR ÇOK BAKIMLI VE OLDUKÇA İRİ İKİSİDE AYNI BOYUTTA AMA DİŞİ YAVRUNUN AYAKPARMAKLARINDA SANKI HIC CAN YOK FELÇ GİBİ YAVRU HARKET EDERKEN KANATLARINI KULLANIYO LÜTFEN YARDIM EDİN BEN İLKKEZ BÖLE BİŞİ GÖRDÜM BİR BİLGİ VEYA FİKRİ OLAN LÜTFEN YAZSSIN ......

Anne yavruların ayaklarına basmış olabilir ya da kanboğması yani insanlarda akraba çocuklarında olduğu gibi genetik kusurlu olabilir.

İsa abi aynı durum bende de var. İlk günlerde bazı büyük kuşlarımdan topallayanlar oldu. Başka bir gün o topallayan kuşlar hiç yürüyemez oldu. Bazen düzeliyorlar, bazende hiç basamıyorlar ayaklarına. Yine şimdi 2 tane kuşum topallıyor ve 1 tanede 26 günlük falan bir yavrum var elle besliyorum; o da hiç basamıyor ayaklarını..Dekort kullandım kuşlara ama hiçbir yararı olmadı, mineral kumununda hiçbir yararı olmuyor.. Bu sanırım salmonellayla alakalı bişey ama çözemedim hala..

............SİNAN ÖZTEKİN.............

Yavruların çok iri olmasından dolayı ayaklarının onları taşımama ihtimali acaba var mı? Umarım düzelirler ve tekrardan sağlıklarına kavuşurlar.

Nurii' Alıntı:
Yavruların çok iri olmasından dolayı ayaklarının onları taşımama ihtimali acaba var mı? Umarım düzelirler ve tekrardan sağlıklarına kavuşurlar.

O da değil kardeşim malesef. Bence eklem tipi Salmonella ama ustalarımızı bekliyorum bakalım ne diyecekler..

..........SİNAN ÖZTEKİN..............

polllat' Alıntı:
Nurii' Alıntı:

O da değil kardeşim malesef. Bence eklem tipi Salmonella ama ustalarımızı bekliyorum bakalım ne diyecekler..

..........SİNAN ÖZTEKİN..............

Anladım.İnsanın kendi evladı gibi olunca kuşuna üzülüyor.Benim konumada bir el atarsan sevinirim?

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ALAKANIZA SİNAN KARDEŞİM AYNI HASTALIK DEDİĞİN GİBİ BİR GÜNÜ BİRGÜNÜNÜ TUTMUYO BAZEN BAKIYOM YUVADAN CIKMIŞLAR BAZENDE BAKIYOM ANNE BABA YEMLERKEN AYAĞA KALKAMIYOLAR VE YAVRULARIN AYAĞI NORMAL RENGI DEİL MORARMIŞ VİŞNE ÇÜRÜĞÜ GİBİ SAMONELLA İLACINI SORDUM 40 TL DİYO BİR ARKIMDE VARMIŞ ONDAN ALCAM DENİCEM BAKALIM NOLCAK ?????????

postalı' Alıntı:
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ALAKANIZA SİNAN KARDEŞİM AYNI HASTALIK DEDİĞİN GİBİ BİR GÜNÜ BİRGÜNÜNÜ TUTMUYO BAZEN BAKIYOM YUVADAN CIKMIŞLAR BAZENDE BAKIYOM ANNE BABA YEMLERKEN AYAĞA KALKAMIYOLAR VE YAVRULARIN AYAĞI NORMAL RENGI DEİL MORARMIŞ VİŞNE ÇÜRÜĞÜ GİBİ SAMONELLA İLACINI SORDUM 40 TL DİYO BİR ARKIMDE VARMIŞ ONDAN ALCAM DENİCEM BAKALIM NOLCAK ?????????

Tamam abim siz onu deneyin bende bir veterinere götüriyim mutlaka bir ilaç verir onu diniyim. Bakalım hangimizinki iyi gelirse burda haber verir..

.............SİNAN ÖZTEKİN.............

Geri