1çift oyunlu kuş almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gebetto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Gebetto

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sait metin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhaba 1 çift oyunlu kuş almak istiyorum kuşun taban taklası olcak cins ya mardin yada ankara olabilir
ankarada oturuyorum ankaradan satıcaklar için msn : [email protected]

buraya dalga geçmek için geliyorlar ali abi işte bunlardan bişey olmaz yazık ya

dostum ben bir aydır arıyorum, çokta uğraştım ama nafile, kimse satmıyor veya dediğimiz özelliklerde kuş yok ellerinde. şunuda söylemeden geçmeyeyim; kimle konuştuysam ankarada ki kuş alıp satan bu işi meslek edinmiş kişilerden kesinlikle alma dediler, ben haberin olsun diye söyulüyorum yoksa amacım kimseyi karalamak değil. şu anda istanbulda oyun kuşu yarışmaları var. oraya gidip izleyerek yerinde almak en doğrusu sanırım. ben öyle yapmayı düşünüyorum. bir kaç kişiylede bağlantı kurdum inşallah aradığım kuşu bulacam. sana da tavsiyem; gitme imkanın varsa, istanbulda yerinde izleyerek al. istersen sana tel de veririm. kuşunu yarışmada uçuran abilerle görüşürsün, saygılar...

istanbula gelme imkanım yok ankaradada dediğin gibi satan kişi hiç kalmadı ama istanbuldan ankaraya bir aracı bulursam olur

yerinde gelip bakabılırsın arkadasım fazla atıp tutmaya gerek yk söle atar böyle tutar demıyorum yenı yavrularımız yenı baslayan kuslarımız mevcut gelırsen yardımcı oluruz saygılar

0542 392 48 51 numaram

msn varsa orda görüşelim bi

Geri