1Çift Tippler Arıyorum!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan henky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

henky

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan Aydın
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kuşlar
Slm arkadaşlar ben 1Çift Tippler Arıyorum. Bursa'da ikamet etmekteyim.Bana satmak isteyen warsa [email protected] adresini ekleyebilirler.Herkese bol yavrular!!

slm bende bursada oturuyorum ve tippler besliyorum ben kus satmıyorum ama sana yardımcı olabılırım ama senın ıstedıgın tippler mi yoksa buda pestemi arada baya fark var bunu bılıyomusun :unlem: :unlem:

slm arkadasım ben daha cok tippler e merak sardım o yüzden yardımcı olursanız sevinirim [email protected] adresini ekleyin güzel arkadaslık ediniriz hoscakalın.

kuscubursa' Alıntı:
slm bende bursada oturuyorum ve tippler besliyorum ben kus satmıyorum ama sana yardımcı olabılırım ama senın ıstedıgın tippler mi yoksa buda pestemi arada baya fark var bunu bılıyomusun :unlem: :unlem:
ne gibi farklar var acaba bende merak ettim açıklarsanız sevinirim

bende var bi dişi avreden yakalama düz mavi 2008 boncuk var ayağında
0541 575 8989 ararsın buluşuruz satarız

Slm arkadaşlar bn istanbul sarıyerde oturuyorum tippler isteyen varsa elimde bir çift var. Tippler tipi ırkların günde en az 9 saat uçtuğunu duymuşsunuzdur! Bu yüzden sabah erkenden aç salmanız gerekir. Tippler ırkı sineğe cikinca sadece su içmek için inmektedir bu yüzden kuşu uçurmadan önce su veriniz. Doyurmadan uçurmanızın sebebi ac kalınca daha cok inmek isteyecektir. Yem atarsaniz hemen iner. Ve kümese çok cabuk alışırlar.

Msn adresim: [email protected] eklerseniz yardimci olurum.
(fiyatini messenger adresimde görüşürüz lütfen telle aramayin!)

Tippler+023.jpg

Bursa içi hakiki orjinal tippler besleyen yokmu arkadaslar?

arkadaşım bende gecende aradım tip ama hic kimsede cıkmadı burda bulmak zor olucak galiba en iyisi pazara git sende benim gibi cifti 30 civarı pazarda daha kolay bulursun

http://www.btktr.com/ arkadaşım bursa tippler kulubünü ziyaret et orda telefonlar var günayada benden selam söyle
erdem

bursa tippler klübünden birkaç kişiye mail attım ben ama maalesf kimse cevap vermedi...

Ben tüm üyeleri tanıyorum ama onlar biraz pahalı satıyorlar !

Geri