1GÜNDE 3 GÜVERCİN YAKALADIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan POSTACI-_-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

POSTACI-_-

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özcan kaya
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
1 EWET ARKADAŞLAR BU BİRİNCİ BASKA BU BİRAZ ZOR OLDU AMA İNDİ SAAT:09:25

şimdi videolu bir takım arab güvercin SAAT : 16:20 DİŞİ OLAN İNİYOR VİDEO İZLİYELİM ERKEDE İNMEK İÇİN TURLUYOR

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xpl8KlDknN4[/youtube]

VE BUDA ERKEK GÜVERCİN EŞ DÜŞKÜNÜ HERALDE İLLA EŞİNİN YANINA İNMEK İÇİN DİRENDİ VE İNDİ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lIKqfNy8kY4[/youtube]

BUNLAR YENİ YAKALADIGIM GÜVERCİNLER 1 TAKIM ARAB BİRDE BASKA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
YANİ ÇATI ARASINDA BİLE KAÇAK GÜVERCİN YAKALANIR

BENİM ÇATI AÇIK DEGİL BYLER BU YAKALADIKLARIMI DELİKTEN İÇİRİ SOKMAK İÇİN UGRAŞIYORUM
YANİ ÇATI ARASINDA BESLİYORUM

Merhaba Ercan kardeşim,
Hevesli ve heyecanlısın anlıyorum.
Ama, marifet komşularının yetiştirdiği kuşları yakalamak değil; yakaladığını haberi olmasa dahi sahibine iade ederek daha iyilerin yetişmesine katkıda bulunmaktır.
Havadan gelen 50 kuşa yem atan değil emek verdiği 10 kuşu besleyen kuşçudur zaten.
Şayet kuş besleyenlerin içinde 2.gruptaki arkadaşlarımızın sayısını artırabilirsek hep beraber çok daha iyi kuşlar besleyeceğiz.

KADİR ABİ BENİM BESLEDİGİM BÖLGEDE KİMSE KUŞ BESLEMİYOR ZATEN BESLEYEN OLSA HERKEZ BİRBİRİNİ TANIR

Tebrik ederim. Umarım bu kuşlara da rahat bir yaşam alanı sağlarsın. Ve yine umarım bu kuşlar kümesine yabancı bakteriler getirip problem yaratmazlar.

YOK HÜSEYİN ABİ KARANTİNADALAR AMA FİZİK VE VÜCUT YAPILARINDA BİR PROGLEM YOK

SADECE BİRAZ SOGUK YEMİŞLER

kardeşim hiç yalan söylemiyorum ben 1 çift arap kaçırmıştım ve oyunlu iyilerdi benim kuşlara çok benziyorlar özelliklede erkek lütfen benimle irtibata geç...

TMM ADRESİ VERİYORUM GEL BAK SEİNİN GÜVERCİNLERSE AL GÖTÜR BATUHAN BATIBAHAT HASTANESİ ARKASINDA :heyo:

SORUN YOK :dans:

POSTACI-_-' Alıntı:
TMM ADRESİ VERİYORUM GEL BAK SEİNİN GÜVERCİNLERSE AL GÖTÜR BATUHAN BATIBAHAT HASTANESİ ARKASINDA :heyo:

SORUN YOK :dans:
:tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

muharrem abi bugün ben yarın sen onun için kimseyle kötü olmaya gerek yok

saygılar....

POSTACI-_-' Alıntı:
muharrem abi bugün ben yarın sen onun için kimseyle kötü olmaya gerek yok

saygılar....
:heyo: :tamam:

:heyo: aslında ben ben bu yakaldım güvercinleri ne için paylaştım biliyormusnuz:
çatı arasında birçok güverci besleyen var onlara çeseret gelsin diye paylattım :evet:

avareciiiiii :))) (maşallah, öyle avare indirip kümese sokup kanadını bantlayabilmek kolay işler değildir, çoğu avare iner yemini yer tüyer gider) :)

Khalid' Alıntı:
Merhaba Ercan kardeşim,
Hevesli ve heyecanlısın anlıyorum.
Ama, marifet komşularının yetiştirdiği kuşları yakalamak değil; yakaladığını haberi olmasa dahi sahibine iade ederek daha iyilerin yetişmesine katkıda bulunmaktır.
Havadan gelen 50 kuşa yem atan değil emek verdiği 10 kuşu besleyen kuşçudur zaten.
Şayet kuş besleyenlerin içinde 2.gruptaki arkadaşlarımızın sayısını artırabilirsek hep beraber çok daha iyi kuşlar besleyeceğiz.

Kadir'e % 100 katılıyorum. Söylediklerinin üstüne söylenecek bir şey yok.

Kuşlarda maşallah kendi kuşların gibiler rahatça indikleri görünüyor videoda . Erkek daha zor inmiş ama dediğin gibi dişisi senin çatında olduğu için oda oraya inmiş.

küçükçekmece metrobüsün oradan gelicem kardeşim nasıl gelebilirim? Bide kuşların durumu nasıl biraz soğuk yemiş olabilirler :hhh: ve çok teşekkür ederim senin gibi güverci sever zor bulunuyor (: (: (:

genç kardeşimizin yaptıgı bu örnek davranışı kendi çevremde güvercin besleyenler için söylüyorum yapan insan yok 35 40 yaşındaki insanların bile kuş sakladıgı biyerde böyle genç arkadaşların, örnek teşkil edicek davranış sergilemesi gerçekten takdire şahan.

Geri