2.5 yıl sonra geri dönüş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre1332
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

emre1332

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Kaplan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
2.5 sene evvel havada ucarken kaybettigim maviş dumanlım gectigimiz hafta geri geldi. beklemedigim anda gelmesi beni oldukca mutlu etti.herkese selamlar :slm:

FOTOSUNU DA GÖRMEK İSTERİM .MŞLH.. :slm:

Maşallah taklacıdan beklenilmeyek bi olay.

kim tuttuysa kapalı kümesde uçurmadan beslemiştir. ilk uçtuğunda evine gelmiş

fotografını yüklüyecegim tabi ki. 2.5 sene evvel ucururken kaybetmiştim o günden sonra 1 aya yakın aradım ama bulamadım kim yakaladıysa ses cıkarmadı. kusu kapatmıslar 2.5 sene havayı görmemiş bu net anlasılabiliyor hayvandan zaten. kusu saldıklarında gelmiş direk eve.o gün evde değildim gec geldim gece 11 de tarasa cıktıgımda bana büyük bir sürpriz oldu gelmesi.

2.5 sene kapalı kalan kuş uçma yeteneğini de kaybeder, geri gelebildiğine göre demek yakın bir yerdeymiş. Kayıp olan kuşa kostüm olarak çok benzeyen, kaçak bir kuş olma ihtimali de düşünülmeli. Bu kadar zaman içinde ondan mutlaka yavru almışlardır, yeni yerine alışmış olmalıydı.

scutaro' Alıntı:
2.5 sene kapalı kalan kuş uçma yeteneğini de kaybeder, geri gelebildiğine göre demek yakın bir yerdeymiş. Kayıp olan kuşa kostüm olarak çok benzeyen, kaçak bir kuş olma ihtimali de düşünülmeli. Bu kadar zaman içinde ondan mutlaka yavru almışlardır, yeni yerine alışmış olmalıydı.

Yukarıda ki yoruma katılıyorum fakat .Yuva salmalı ve sürekli kanatlarını açma gibi şanşı olmussa salmanın içinde ordan oraya ucması bile kus için yeterlidir.SAYGILAR

gökhan yalçın abiye katılıyorum. ama kusu ucurma sansları olmamıs salmaya atmıslar hayvan orada durmus oda büyüklügündeki kümeste durmus. kusu yakalayan ve 2.5 yıl sene boyunca ses cıkarmayanı ögrendim.konustugum bildigim biri yakalamıs ama ses cıkarmamıs bunu arastırdım ögrendim

Geri