2 aydır kafama takılan soru kime sordysam çözemedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasinfirat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

yasinfirat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasin Firat
Meslek
Cnc
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar 1 takım mavim var kuşlar yaklaşık 2 -2.5 aydır bende 2 sini eş diye aldım öpüşüyolar fakat eş alırken önce biri biniyo sonra öbürü egilip digeri biniyo 2 side ötüyo hep yan yanlar 2 siide diger kuşlara ötüyo 2 sininde erkek olable ihtimali varmı ?

Çok büyük ihtimalle malesef her iki Güvercininiz de erkek , resim koyarsanız belki daha net birşeyler söyleme olanağımız olur . selamlarŞEREF

teşkkür ederim böyle bişi ilk defa geldi 1 tanesi dişi gibi druyo ama ötmeye gelince boru gibi hepsine ötüyo

Kızgın Dişi Olabilirler..

Selam...Normal bir çiftleşme zaten önce erkek dişiye biner sonrada dişi erkeğe biner bunu herkuş yapmaz ama yapanlarıda baya vardır benim kuşlarımdada bu olay var gayet yumurtluyor ve gayet sağlıklı yavru alıyorum.Bunun anlamıda yumurtayı daha iyi döllemesinden kaynaklanır yumurtayı daha sağlam çıkartır.Eğer 2-2.5 aydır bende demişin bu süreç içerisinde hiç yumurta yapmadılarsa eğer kuşlarda sorun ola bilir.İyi bayramlar...

daha hiç yavru alamadım resimlerini koysam net cevap alabilirmiyim
birbirlerine binmesi yanı sıra 2 side digerlerine ötüyo iyi bi kuşcu tanıdıgım dişi biraz zannetimiz veya gerçekten dişi neyse yaşlı erkek genç demişti buna vurucu bi kuş lazım dedi ama 2 side çok kızgın durmdan ötüyolar

Abi sen bi resim at ona göre dişimi erkekmi diye cevap verelim bu aralar erkek erkeğe eş olmuş diye konular çoğalmaya başladı ayrıca cinsiyet öğrenme diye bir konu açıldı bu konuların çoğaldığı için bi dene ondan sonra resimlerini koyarsın

soru-cevap/cinsiyet-ogrenme-t18669.html

Sen cek resimlerini ben burdan okur üflerim :heyo:

abi bendede bi erkek var eşid var fakat benmki eşiyle iş göreceğine yeri çöküyo yani yeri tohumlamaya çalışıyo

TAKLACILAR DA BOL BOL GÖRÜNEN BİR DURUM :haha: BU '' DAHA ÇOOK RASTLARSIN..!''

genç çifttir sırayla üstlerine çıkmaları normal

arkadaşım soru baya bir eski bir soru ama sana yardımcı olabilirsek ne mutlu bize anlattığın durum benim başımdanda geçti kuşlarımdan biri arap erkek diğeride sarıkır erkekti ikisininde eşi yoktu boştalardı kümeste kendi kendilerine eş olmuşlar bende çok şaşırdım sanki eşli kular gibi önce kusuşma sonrada çifleşiyorlardı her defasında sarıkır erkek üstüne çıkıyordu arabın hiç üste çıktığını görmedim yani ikiside erkek yada ikiside dişi olabilir ikiside dişi olduğu halde eşleşen kuşları olan arkdaşımda vardı ikiside yumurtlamıştı bir follukta 4 tane yumurta vardı:) boş dölsüz yumurta yani bu gibi durumlar olabilen şeyler sen kümesin içine bir tane dişi kuş bırak ikisinden biri onu sahiplenecektir

Geri