2 çift harbi oyunlu kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrepit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

emrepit

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre solmaz
Meslek
Pvc imalat Winhause
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar 2 çift oyunlu kuş arıyorum rengi önemli değil içerde dışarda oynasın yeter gerçekten adam gibi kuş satacak olan varsa sölesin sahtekarlara ayıracak zamanım yok. 2 çift sağlam damar kuş arıyorum uçurabileceğim yavrusunu alabileceğim zaman ayırmaya değecek kuşlar. Kuşların fotolarını videolarını gösterirseniz fiyatı hakkında oturup adam gibi konuşabiliriz. pazar gününe kadar izmirdeyim. izmirden satacak olan varsa yüzyüzede görüşebiliriz.

Merhaba Emre Bey,
Oyun kuşu çok göreceli bir kavram olduğu için,herkes kuştan aynı şeyleri beklemediği için ne aradığınızı tam olarak anlayabilmemiz mümkün olamıyor.
Böyle durumlarda yetiştirciler-üyeler de genelde bende var demiyorlar.
Bunun yerine sitemizde taklacı güvercin videoları kısmı var. taklaci-guvercin-videolari/
Oradan sizin beklentilerinize karşılık gelen kuşların sahipleriyle iletişime geçmeniz sizin açınızdan faydalı olur kanaatindeyim.
Selamlar
Khalid

Aradığım kuşun özelliğini tam olarak yazıyorum o halde verdiğin linkteki videolarda kuslarını satan arkadaşlar yok çünkü. istediğim kuş 2 3 saat ucsun 10 15 metre kadar çıksın 3 4 taklalı olsun yeter. çok zor buluncak bi oyun tarzı olduğunu düşünmüyorum bu tarz kuşları olanlar varsa bana mesaj atabilirler.

Geri