2 günLük yavrum öldü Fareden mi :( ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meskanko12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

meskanko12

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Anıl Caner Ertoğral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Abilerim Kardeşlerim yardım edin nolur kümesimde yavrum 2 günlük ölmüş buldum yerde ondan önceki günde alt kasaya düşmüş buldum yavrumu.Kasanın önünde tahtada çakılı bu acaba fareden mi kaynaklanıyo ne yapmamı önerirsiniz.. :(

Fare ise bir kısmını yemiş olmalı diye aklıma geliyor .. Yuvalığın önündeki hatta yeterli yükseklikte değilse diğer ekelerle yuva kapma mücadelesi sonunu yerinden düşmüş olma ihtimalide var .. Anne babanın göğsüne yapışmışta olabilir .. Yuvalıları düzenleyin , kümesinizde ki bekar erkekleri ve diğer eke çiftleri de inceleyin .. selamlarŞEREF

arkadaslar benım kumeste fare cok nekadar ugrassamda olmuyor kucuk fareler fındık faresı acaba yavruya zarar verebılırlermı yavrunun bazı yerlerınde yaralar var yardım edermısınız

bildiğim kadarıyla fındık fareleri zarar vermiyor benim abimin 50ye yakın kuşları var 4-5 tane fındık faresi var rahatça yavru alıyor bişe olmadı bugüne kadar

meskanko12' Alıntı:
Abilerim Kardeşlerim yardım edin nolur kümesimde yavrum 2 günlük ölmüş buldum yerde ondan önceki günde alt kasaya düşmüş buldum yavrumu.Kasanın önünde tahtada çakılı bu acaba fareden mi kaynaklanıyo ne yapmamı önerirsiniz.. :(

ANNE YADA BABANIN AYAGINA VEYA GÖGSÜNE YAPISIP DÜŞMÜS OLABİLİR YADA ANNE ÜZERİNE YATAMAMIS EZİP ÖLDÜRMÜSDE OLABİLİR YAVRULAR YENİ ÇIKTIKLARINDA DEVAMLI KONTROL EDİP GÖZLEMLEMEK GEREK SAGLIK OLSUN YİNE OLUR

yaralar anne veya babanın senden ürküp ayagı kalktıgında veya anne baba kasaya girdiginde tırnaklarından gelmiş die düşünüyorum

Berkin2' Alıntı:
yaralar anne veya babanın senden ürküp ayagı kalktıgında veya anne baba kasaya girdiginde tırnaklarından gelmiş die düşünüyorum
bu ihtimal bana da mantıklı geldi

Geri