2 hafta oldu ve dişi yumurtlamadı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
hala çiftleşiyorlar Ama 2 hafta oldu yumurta filan yok erkekde dişide kısır degil daha önce yumurtladılar ama dişim tüye girdi Durgunlaştı biraz bu bir sebepmidir ?

Tabiki tüye girmesi sebeb. Doğru olan aslında bu mevsimde eşleri ayırmak profesyonel bir çok yetiştiricinin şu anda tüm eşleri ayrılar. Benimde maviler tek yumurta yaptılar 3 gün oldu 2.hala yok tek sebebide tüyde olmaları eminim. Bu yumurtlamayan kuşdan bu sezon kaç yumurta aldınız, kaç yavru büyüttüler ? tüy değişimi dışında yorgunluk ve mineral eksikliğide etken olabilir.

4 adet Yavru aldım En gözde kuşlarımdan Biri Mineral eksikligi bir kere olmuştu ozamanda kendi yumurtasını kırıp yemişti daha oyle bi durumla karşılaşmadım tüye girdi ama Azda olsa uçuyor yani bi hastalıgı flan yok :) Bilgilendirdigin için sagol koray Abi Saygılar ..

Çağlar 4 aded yavru büyütmüşler kardeşim kolay iş değil onlar için üstüne birde tüy stresi yumurtlarsa iyice harab olur hayvan . Bence ayır dişiyi iç parazit tedavisi yapıp vitamin mineral takviyesi yap kendini iyice bir toparlasın, tüydende çıksınsın bu esnada nasıl olsa yine yavru alırsın ama dişi giderse altın yumurtlayan tavuğu kesmiş olursun.

Aynen Abi Dediğini Dün yaptım Erkeklerle dişileri ayırdım diğer kuşlarımda tüye girdi Kendilerni toparlasnlar geri Birleştirecm :) Yorumun içinde sagol abi Saygılar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri