2 haftadır es olmuyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet1265
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 795

ahmet1265

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet YILMAZ
Meslek
İTFAİYE
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle selamun aleyküm sevgili guvercin seven abilerim kardeşlerim. Iki hafta önce aldigim disili erkekli krem mardinlerim var kuslar alisti ucuyorlar sağlıklari yerinde fakat es olmuyorlar es hanedeler iki haftadir oraya girip cikiyorlar erkek ötuyor disi tepki gostermiyordu baslarda sonra erkek dişiyi dovmeye başladı artik erkek ötunce diside ötuyor ama disinin ötüsü daha ince okuyor ve kanatlarini titretiyor erkek olan disiyi yakinlarina yaklasirsa yem yemek icin felan hemen dovuyor sorun nedir isterseniz fotoda ekleye bilirim. Kuşlar bir yasinda ikiside. Simdiden Teşekkürler.

Yazdiklariniza gore dişi eş olmaya hazır durumda erkek güvercin yavaştan aliyor gibi geldi bana. Karışık yem verin kuşlara, birazda kum yemelerini sağlayın. Vitamin takviyesi artinca erkek kuş dişinin peşine düşecektir.

Dediklerinizin hepsini iki haftadır yapıyorum mineralli taşları önünden eksik olmuyor birde karışık yem veriyorum içinde kenevirde var ekstrada iki günde bir sularına multi vitamin atıyorum bir çay kaşığı kuşlar çok sağlıklılar fakat bu iş canımı çok sıktı yavrularını almak istiyorum çokta güzel kuşlar.

Zamana bırakmak lazım. Gerekirse eş hane olarak kullandığınız alanı küçültüp deneyin. Kuşlar birbirine yakin olsunlar iyice.

Geri