2 haftalına köye gidecem ????????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
s.a arkadaşlar abiler,,
ayın 23ünde ben köye gidecem 2 haftalına ailecek kuşlarım 3 tane 2 de yumurta var yumurta 9 günlük 9 gün sonra çıkacak inş. benim sorum şu:: ben kuşları köye götürecem yavrular ozaman 1 haftalık oluyo götürdümde bakarlarmı yavru ya bi sorun olurmu ?????? YARDIM EDERSENİZ SESVİNİRİM ÇOK ÖNEMLİ BEN HEP ÜRETİMDE SORUN YAŞADIM ONDAN 2 TANE YAVRU ALABİLDİYDİM TEKİ DURUYO TEKİ GİTTİ 1 AYDIRDA UÇURUYODUM AMA ÇEKTİELER

ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMU,,,,

Bence kuşalrı götürme bir arkadaşına tembihle 2 hafta her gün yemlerini versin..

selamlar
Kuşlarını bencede götürme yer değişikliği olduğu için bakmayabilirler.Yada köyde besleyen varsa boşta bakıcısı olan bi arkadaşına rica et o baktırsın yavruları.Yeme düştüklerinde alırsın geri.

burda bakacak kimse yok mecbur götürecem ana baba ve cücüklerini ayrı bi kutuya kaoyacam dışarıyı göstermeyecem kapalı bi yerde yemliyecem eğer bakmaslarsa ağzımla yemi ezer veririm nabıyım hayırlısı bakalım inşallah bi sorun yaşamam

yawrular gidene kadar ölmezmi ölmese bile bakmazlarki

niye beliki yavru yem isteyinci verirler !!

ah be kardeşim keşke o kadar kolay olsa her şey.bi kere kapalı ortamda heleki ışıkta yoksa kuş kendi yem yemez kaldıki yavruya baksın yukarda arkadaş en doğrusunu söylemiş başka bi kuşa baktırmak en doğrusu şu vaziyette.

bence hiç ugraşma at yemlerini suyunu bol koy gerekirse 1 suluk daha al biraz aklın kalsın kuşlarında ama onlar kendilerine bakabilir merak etme yemi tahtaya koyma plastige koy bişey olmaz tahtaya koyarsan bugday koksalmaya çalışır unutma şunuda yapabilirsin eger fazla soguk degilse oldugun yer ufakbi havalandırma aç ve sineklikle kapat hava alır su hesabını yap 3 günde bi suluk bitiriyorsan destek yap yem hesabınıda yap o yolda kuşlar o telef olur

2 saatlik yol saten çoruma gidecem hadi yem döküldü bitti hadi suları döküld ü ölürler abicim ya götürüyüm en iyisi saten 2 saatlik yol

Tamam Kardeşim Götürceksen Götür Biz Doğruları Söylüyoruz.Bişeycik Olmaz Yolda Sadece Ölürler...Adamlar Sana Tavsiyelerde Bulunmuşlar Karar Senin...

niye ölsün ki ölme sebebi varmıda sadece kutuda kucamda götüğrecem 2 saatlik yol sence nabıyım ???*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri