2. Kümesimi Gaz Betondanmı Yapayım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bellathys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Bellathys

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Elagöz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Herkese iyi günler. kuslarım ıcın 2. bır kumes yapmaya karar verdim.

İnternetten baktım oyle yararlarına bunlar karsıma cıktı.

Gazbeton Yalıtkandır
Gazbeton Hafiftir
Gazbeton Yanmaz
Gazbeton Kolay Ölçülendirilir
Gazbeton Çevre Dostudur

Gaz betondan yapsam zararları neler olabılır acaba ?

Kanatli hayvanlar Kümesinde en önemli nokta HAVALANDIRMASIDIR, bunun gibi günes görmesi, genis olmasi, fare girememesine dikkat edilmesi gibi bazi diger konulardada titizlik gösterilmesi gerekir. Gazbetonun bir zarari olacagini düsünmüyorum. Selamlar Kenan

Hmm tesekkurler zaten fare ve hırsız falan gıremez apartman bızım 4. kata kurucam. Gunes havalandırma falan her sey tam sadece daha once kullanmamıstım gaz betonu kuslara bır zararı olurmu o yonden tedırgın olmustum.

Gaz beton eğer çalınma , hırsız vs gibi bir risk yok ise en uygun malzemedir. Hafif, sudan hava şartlarından ahşaba veya osb ye göre etkilenmez, yalıtımı cok iyi, döşemesi kolaydır. Benim kümesim terasda ve gazbeton ile yapıldı. Dışına sıvasını yapıp boyarsan yıllarca sorunsuz kullanırsın.

hafiftir yanmaz fare girmez ama kuşun sağlığı için sağlıklı olmayabilir (ahşap kullanmanı öneririm

selamlar.gazbeton sağlık açısından hiçbir risk taşımaz bence.çünkü riskli olsa sağlık bakanlığı binalarda kullanılmasına izin vermez.lüks semtlerdeki apartmanlarda gazbeton kullanılır.çünkü geleneksel tip tuğladan pahalıdır ve her semtte kullanmak maliyeti artırır.en sağlıklı inşaat malzemesidir.yeterli pencere ve havalandırma zaten düşünülecektir.duvarları için konuşulmaktadır zaten.bence en güzel malzemedir .rutubet yapmaz .çünkü nefes alan malzemedir.başarılar.

Geri