2 saat uçuyor sardıgı yere düşüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan black38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

black38

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa önal
Meslek
garson
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle herkese selmlar.. yardım ederseniz sevinirim. bende oyunlu bir mardin kuş var geleli 2 ay oldu hiç uçurmamıştım kuşu iki gün uçurdum yaklaşık 2 saat sinekte uçtu kuş hiç sarmadı alçaldıktan sonra iki günde aynısını yaptı 2 sokak ilerde başka çatıya taklalar atarak indi. bu günde uçurdum yine başka çatıya indi.. kuşun topakta olma ihtimali varmı varsa topaktaki kuş bu kadar uzun uçarmı cevaplarınızı bekliyorum..

Merhaba,
Eğer mezattan vs... Aldıysanız o kuş denenmiş ve o özelliği için elden çıkarılmış bir kuştur.
2saat ucan kuş havada hiç hareket yapmayıp ilk hareketinde iniyorsa ne yaptığının bilincindedir.
O noktadan sonra bir şey beklemeye gerek yok ondan bence..

Elektrolit takviyesi yap özellikle Electrolyten Oral Plus. glikoz da var.Facebook da kuşpazarı sayfasında var.

reis o dediğin şey her neyse ne ise yarar ilaçlarla benim pek aram yok. Inşallah kullanmakta nasip olmaz. Kuşu mezat'tan almadım bir arkadaş getirdi çok övdü kuşu ama dediği gibi çıkmadı bir hafta daha deneyecem yine aynı şeyleri yaparsa elden çıkartacam bu huyundan vaz geçirme yolunu bilen arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim. Teşekkürler.

Elden çıkarma denilen olayı sadece hasta ve avare kuşlarda kullanılır, belli ki iyi bir kuş, kendinize güveniyorsanız yavrularınızı kendi çatınıza oynatın?

dogru söylüyorsun kuş hasta degildi ama sanırım avereydi kendi damından başka her dama atıyor komşularla kötü olmaktansa... bugünde düştügü çatıya arkadaş çıkıp aldı kuşuda ona verdim o alacakmış yavrularını.... ama benim hiç ümidim yok kuş damarına çekermiş yavrusununda olacagı aynısı yanlışım varsa daha bilgili abilerimizin önerilerini dinleriz.. o yüzden biraz uçurupdeneyim dedim ama 7 kere uçurdum her seferinde farklı çatılardan topladım kuşu uçumu iyiydi ama huyu kötüydü saglık olsun...

Geri