2 senedir eş tutmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
2 Sene önce mezattan bitane yavru kızması miski aldım. kuşu aldığımda içerde takla atıyordu ancak halsizdi mezatta farkedememişim eve getirdiğimde bir ayağının yamuk olduğunu farkettim bende fazla bakmadan kümese attım 2 gün sonra kuşları uçururken kendi havalandı ve yarım saat uçtu bende kuşun üstüne gittim şuan performansından memnunum ilk aldığımda dişi diye almıştım ancak kuş kur yapıyo ve boynu kalın ancak 2 senedir hala eş kapmadı bu kuşun gerçekten yavrusunu almak istiyorum. eş kapması için ne yapmam lazım ?

Canım kardeşim eğer dişi olduğuna iyice emin isen kızgın erkek kuşların yanına at belki dişi değildir bir hafta kadar önlerine o azgınlar gurubu dediklerimizle birlikte kalsınlar önlerine de bol kenevir ve nijer at ne tepki verecek kuyruk süreyip ötecekmi yoksa kovalayan erkekler ile öpüşecekmi neticeyi gerçekten merak ettim selamlar.

Kenevir ver benim kuşta öyledi arkadaşlar kenevir verdik işe yarıo

Abi kuş erkek galiba bu aralar ötmeye başladı kur yapıp kuyruk sürtüyo ama eş tutmuyo ben anlamadım bu kuşu makaslamakta istemiyorum ama eş tutarsa hemen makaslıcam

Başka bir yerde tut çiflestirceyin kuşla 1 hafta cıkar na oradan belki eşe girer

Güzel bi tane dişi bulup onlara ayrı kümes ypacam küçük kenevir vercem paso bakalım nasıl olacaklar

bazı kızgın dısı kuslar da kur yapar oterler buna dıkkat edın, kusu ucurmaktan zevk alıyorsanız kesınlıkle makaslamayn bırakın ucsun kus.

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
bazı kızgın dısı kuslar da kur yapar oterler buna dıkkat edın, kusu ucurmaktan zevk alıyorsanız kesınlıkle makaslamayn bırakın ucsun kus.

Evet uçurmak istediğim bi kuş ancak damarını kaybetmek istemediğimde bir kuş. bugün yanına bitane beyaz attım beyazında ne olduğu belli değil yavruluktan çıktı miski ötüyo bakalım nolucak :D

Geri