lugat16
Üye
- Ad Soyad
- Celal Batur
- Meslek
- bilgisayar meslek yüksek okulu yaşım 18 90 doğuml
- İlgi Alanı
- Kediler
2 tane yarum var ikisinde de ayakları açık yürüyemiyolar cvp atabilir misiniz..??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lugat16' Alıntı:2 tane yarum var ikisinde de ayakları açık yürüyemiyolar cvp atabilir misiniz..??
lugat16' Alıntı:2 tane yarum var ikisinde de ayakları açık yürüyemiyolar cvp atabilir misiniz..??
lugat16' Alıntı:çok özür dilerim gerçekten bn forumunuzdan en iyi şekilde birşeyler öğrenmek için çalışıyorum istediğiniz bazı şeyleri yaptım bi bakabilir msiniz eksik bir bilgim kalmış mı forum kurallarına karşı
tekrar özürdilerim
lugat16' Alıntı:peki şuan oldumu olmadıysa yardımcı olurmusunuz nasıl değiştirileceğini bir de resim nasıl değiştiriliyor acaba
celal bey o kuşlarıda vıtamin eksılıgı varlugat16' Alıntı:2 tane yarum var ikisinde de ayakları açık yürüyemiyolar cvp atabilir misiniz..??
lugat16' Alıntı:SAYIN YÖNETİCİM ŞUAN Kİ EKSİK BİLGİLERİMİ SÖLİYEBİLİR MİSİNİZ BİRDE BU SAMET07 ARKADAŞIMIZ DA DA YAŞ AVATAR FLN KOYMASI GEREKMİYOR MU..??
lugat16' Alıntı:bir de şuan fark ettim biz 2 arkadaş bu foruma üye oldu o bnm mahle arkadaşım o yüzden öle yazdım aramız çok iyidir o kişi ile yani