2 tane yarum var ikisinde de ayakları açık yürüyemiyolar cvp atabilir misiniz..??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lugat16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lugat16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Celal Batur
Meslek
bilgisayar meslek yüksek okulu yaşım 18 90 doğuml
İlgi Alanı
Kediler
2 tane yarum var ikisinde de ayakları açık yürüyemiyolar cvp atabilir misiniz..??

lugat16' Alıntı:

SAYIN lugat16 yaklaşık 30 dakika oldu bütün konularınıza uyarı veriyorum size profil bilgilerinizi güncelleyin diye siz hala yeni konular acmaya devam ediyorsunuz size özelden msj yazdığım halde umursamıyorsunuz konularınızı kitlemek zorunda bırakmayın lüften...
Sayın lugat16 Lütfen profil bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz aksi halde sitemizden uzaklaştırma alıcaksınız ...
Forumda açılmış olan konularda diğer üyelere hakaret etmeyiniz ...

çok özür dilerim gerçekten bn forumunuzdan en iyi şekilde birşeyler öğrenmek için çalışıyorum istediğiniz bazı şeyleri yaptım bi bakabilir msiniz eksik bir bilgim kalmış mı forum kurallarına karşı

tekrar özürdilerim

lugat16' Alıntı:
çok özür dilerim gerçekten bn forumunuzdan en iyi şekilde birşeyler öğrenmek için çalışıyorum istediğiniz bazı şeyleri yaptım bi bakabilir msiniz eksik bir bilgim kalmış mı forum kurallarına karşı

tekrar özürdilerim

CELAL bey yaşınızı belirtmemişiniz size nasıl hitap edicez ve ikincisi lütfen hakaret etmiş olduğunuz üyemizden özür dilerseniz sevinirim kuscular.org sitesinin amacı aile ve kardeş olmak üyelerin birbirine hakaret etmesi değil bilgi paylaşımı yapmaktır

peki şuan oldumu olmadıysa yardımcı olurmusunuz nasıl değiştirileceğini bir de resim nasıl değiştiriliyor acaba

lugat16' Alıntı:
peki şuan oldumu olmadıysa yardımcı olurmusunuz nasıl değiştirileceğini bir de resim nasıl değiştiriliyor acaba

Sayın Celal Kullanıcı paneline girdikten sonra hesap bilgilerinden istediğiniz yapabilirsiniz avatar bölümü imza bölümü ordadır profil bilgilerinizi girdiğiniz bölümde bulabilrisiniz...

Lütfen KONULARI ACMADAN FORUMDA ARAMA YAPINIZ...

lugat16' Alıntı:
celal bey o kuşlarıda vıtamin eksılıgı var

SAYIN YÖNETİCİM ŞUAN Kİ EKSİK BİLGİLERİMİ SÖLİYEBİLİR MİSİNİZ BİRDE BU SAMET07 ARKADAŞIMIZ DA DA YAŞ AVATAR FLN KOYMASI GEREKMİYOR MU..??

lugat16' Alıntı:
SAYIN YÖNETİCİM ŞUAN Kİ EKSİK BİLGİLERİMİ SÖLİYEBİLİR MİSİNİZ BİRDE BU SAMET07 ARKADAŞIMIZ DA DA YAŞ AVATAR FLN KOYMASI GEREKMİYOR MU..??

SAYIN CELAL Öncelikle Sizin SORULARIMA ACİL CVP VERİLİRSE SEVİNİRİM Konuyu Acan Sayın BARAN KAHRAMANDAN
ÖZÜR DİLEMİNİZ GEREKMEZMİ Yazdığınız Kelimeden Dolayı Linkini Veriyorum Konun Size Avatar Yüklemek Zorunlu Değildir Sayın Celal

viewtopic.php?f=17&t=1667

SAMET07 üyemize gerekli bildirim yapıldı merak etmeyin ...

sorularıma acil cvp verilirse sevinirim DEMİŞ DİREK SORUNU NU YAZMAMIŞ Kİ BN ONUN BU SORUN OLDUĞUNU NASIL ANLAYABİLİRİM ONUN DA SORUNUN YAZMASI GEREKMEZ Mİ BNCE SORUN ORDAA AMA BN GÜVERCİN SEVER OLARAK GENEDE TŞK EDERİM ama yanlışlık orda bnce bide msn adresinizi istesem verebilir misiniz ordan knşsak böle zor oluyor da

bir de şuan fark ettim biz 2 arkadaş bu foruma üye oldu o bnm mahle arkadaşım o yüzden öle yazdım aramız çok iyidir o kişi ile yani

lugat16' Alıntı:
bir de şuan fark ettim biz 2 arkadaş bu foruma üye oldu o bnm mahle arkadaşım o yüzden öle yazdım aramız çok iyidir o kişi ile yani

Sayın CELAL Arkadaşınız olabilir Forumda Acılan Konuda Kendisine Hakaret Etme Hakkını Size Vermez Ve Lütfen Konulara Cevap Verirken Arkadaşınızda Olsa Yazdıklarınıza Dikkat Edin...

KONU TARAFIMDAN KİTLENMİŞTİR SEBEBİ ACILMIŞ OLDUĞU BAŞLIK DIŞINA CIKMIŞ OLMASIDIR

Çöp forumnuna taşınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri