2 tane yavrum var nasıl uçuracam?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
benim beslediğim yer ara yani kuşlar sade yukarıyı görüyo benim 2 eş 2 yavru ları var bu yavrular şimdi yavaş yavaş uçuyo ama benim beslediğim yer ara olduğu için uçurduğumda geri gelmez diye korkuyom çatıya mı alıştırsam bugün yavrunun tekini havaya attım bi kaç kere çatıya konuyo geri aşağı iniyo yani alıştımı bi kaç gün sonra uçursam gidermi yoksa gelirmi alıştığını nasıl anlayacaz?

BEN PEK BİRŞEY BİLMİYORUM AMA DUYDUKLRIM ŞÖYLE KUŞ ÇATIDAYKEN WEYA UÇARKEN AŞAĞIDAN PIRILTI VERİP KÜMESE İNDİRİYORMUŞUZ GÜVERCİNİMİZİ BEN DENE MEDİM DAHA

SADECE BÖYLE DUYDUM UMARIM İŞİNE YARAR...

KÜMESİN aradaysa prıltıyı görecegini sanmam sen ne yap kuşları çatıya kaldır sonra biraz etraflarına baksınlar sonra yem ile indir böyle 5-7 gün yapsan kuş alışmıştır.

atıyom çatıya 5 10 dk duruyo anasının babasını hafif atıyom sesine iniyolar kaç gün yapıyım böyle yavrular 47 günlükler ?

1-2 hafta yeterli kusura bakma cevap biraz geç geldi.

yok önemli değil artık baya uçuyolar maşallah babalarıyla uçuruyom anaları yeni yumurtladı bugün bide arada takla atıyolar fişek yaparlarmı ilerleyen zamanlarda?

mert06' Alıntı:
benim beslediğim yer ara yani kuşlar sade yukarıyı görüyo benim 2 eş 2 yavru ları var bu yavrular şimdi yavaş yavaş uçuyo ama benim beslediğim yer ara olduğu için uçurduğumda geri gelmez diye korkuyom çatıya mı alıştırsam bugün yavrunun tekini havaya attım bi kaç kere çatıya konuyo geri aşağı iniyo yani alıştımı bi kaç gün sonra uçursam gidermi yoksa gelirmi alıştığını nasıl anlayacaz?

Yavrular uçuyorsa sal yavrular gelir annesi babası orda + kendileride orda buyuduler yuvanda yanii sen endişe etme onlar gelir :) Yardımcı Olduysam Bi Teşekkür Yeter

takla atıyolarya hergün uçursam fişek yaparlarmı oynarlarmı sade takla atıyolar şimdi

uçurdukça perforumansları artacak daha cok takla atmaya başlayacaktır.tabi bu kuşun ırkınada bağlı.

artık kaçmazlar demi mesela başka kuşçunun kuşuna takılıp giderlermi yoksa gelirlermi ?
bide başka çatılara konma sebebleri nedir

Alıştılar ise kaçmaz ama sen komsun 15-20 tane kuşu uçarken salarsan karışabilir diye düşünüyorum.çünkü içgüdisel olarak grubun içine girerler benim arkadaşın kuşu gelip gruba girip uçuyordu ama kumese girmiyordu.

komşun grub halınde uçuruyorsa sen kuşlarını salma ya komşundan önce yada ondan sonra sal.

Sen kuşları bayrak yapıp korkutuyorsun herhalde kuş yorulunca konar ama dikkat et başka uzak çatılara alışırsa alırsın başına bellayı

yok ben bişe y sallamıyom bayrak felan atıyom havaya onlar uçuyo geliyo saten 3lü uçuruyom babaları ve yavrularını

Geri