20.000 Kuscular.org Üyesi (Devleşmeye Devam)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Değerli kuscular.org ailesi;
05 Oca 2008 tarihinde kurulmuş olan kuscular.org sitemizde büyük emekler harcanarak bu günlere gelindi. Hiç bir zaman üye sayısından prim yapmayı hedeflemediğimiz, fakat güvercin yetiştiriciliği adına kaliteli paylaşımlar yapmak için sesimizi daha fazla kitleye duyurmaya çalıştığımız sitemizde bugün itibariyle 20.000 üyeye ulaşmış bulunuyoruz.
Sizlerin emekleri sayesinde devleşen kuscular.org olarak 20.000. üyemiz Kurudere 33 rumuzlu İsmail Sefa Bay'a hoş geldin diyoruz.

Ekli dosyalar

• 20.000 Üye.webp
    20.000 Üye.webp
    17.4 KB · Görüntüleme: 2,757
Selamlar,

Hayırlı uğurlu olsun, böyle bir kitleye sahip olmanın getirdiği şevk ve azimle sitemizde güvercin ve güvercin severlerin hizmetine sunabileceğimiz yeni atılımların, projelerin üretilmesi dileklerimle. Bu vesileyle tüm üyelerimizi bu tür atılım ve projelerini bizlerle paylaşmaları konusunda davet ediyorum. Her yenilik bizlerin yararına olacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

20.000 inci üyeyi tatile falan gönderin :)

filo' Alıntı:
20.000 inci üyeyi tatile falan gönderin :)

:ckmk: :ckmk: Hahahahahaa....... :ckmk: :ckmk:

Amacımız Sayfasından Alıntıdır' Alıntı:
Bu site 10.000, 100.000 ya da daha yüksek rakamlı üye sayısına ulaşmayı amaçlamamaktadır.
Kurallara uymayıp, uyarı alıp, uyarısının farkında olmayan ya da uzaklaştırılan kullanıcılara kesinlikle ama kesinlikle muhtaç değildir.Ya da sitede 5.000 mesaj sayısına ulaşıp veya çok eskiden kayıt olup daha sonra da keyfine göre kurallara aykırı davranışlar gösteren kişilere muhtaç değildir.(Böyle yapanların değil 5 bin, 10 bin mesaj yazması, hatta siteye 2 yıl önce üye olmuş olması bile umrumuzda değildir.Kimse buna güvenmesin.)

Biz burada prim yapmak için bir sistem yada sinerji yaratmadık.Beğenmeyenler başka forumlara, sitelere her zaman geçiş yapmakta serbesttir.İnternetteki Türkçe Güvercin Sitelerinin Adreslerine Ulaşmak İçin Tıklayınız.Bu site, kaliteli ve kurallara uyan, aynı zamanda dayanışma içinde paylaşım, katılım ve tartışma yapan üyelere muhtaçtır.

Kısacası şu anda sistemde bulunan üyelerin arasından yukarıda saydıklarımıza uyan sadece 3 kişi olsa bile bizim için yeterlidir.

Bu yüzden “Bu sitede herkes uyarı alıyor, uzaklaştırılıyor” tarzında polemiklere veya “ne biçim site bu herşey yasak” tarzı isyanlara lüzum kalmadan, site yöneticilerine hakarete dayalı saçma sapan sözler söylemeden ve uyarı/uzaklaştırma vermeyi yöneticilere bırakmadan, kurallara uymayan ya da uymayacak kişiler lütfen derhal siteyi terkediniz.

Bu sitenin açılış amacını tekrar söylüyorum: ÜYE PRİMİ YAPMAK DEĞİLDİR, KALİTELİ KİŞİLERLE KALİTELİ KATILIM VE PAYLAŞIMLAR YAPMAKTIR! BU SAYI 0 ( sıfır ) OLURSA ZATEN BURASI KAPANIR…(Kİ SADECE YÖNETİCİLER 0 ( sıfır ) SAYISINDAN FAZLADIR.)

20 000 de bu sıfır sayısından büyük sanırım sayın ADMİN :hhh:

Birde 3. yaş günümüze az kaldı büyük bir parti düzenliyorsunuzdur umarım :)

Hayırlı olsun abiler :)

HAYIRLI UĞURLU OLSUN. SİTEDE BÖYLE KALİTELİ YÖNETİCİLER OLDUKTAN SONRA KAÇ 20.000 ÜYE OLUR :))

Selamlar tüm dostlara ;
Sitemizin ilk açıldığı dönemden bu güne kadar'ki serüveninde emek harcayan, iyiniyetle katkı sağlayan,( yazılım - donanım- bilgi sistem yönetimi - teknik alt yapı vs. ) başta Kurucu ve Yönetici leriniz olmak üzere, En Sıradan En Küçük yaştaki üyemeize kadar, tüm gönüldaşlarımızı tebrik ediyorum .. Hakikaten matematiksel olarak oldukça önemli bir yerde sitemiz..

Bana göre Sitemizin başkaca Kuşçu Sitelerine oranla, Daha ziyade bir FORUM olma özellliğini en iyi şekilde temsil edebiliyor olması bu neticeye ulaşmamız bakımından çok önemli bir kuvvet çarpanı ..

Yine ban göre ; bir diğer önemli nokta ise, Samimiyet ve Dürüstlükle yapılan paylaşımlar, bilgi alışverişleri..
Tabi bütün bunların belli bir kalite içinde, saygı , sevgi ile medenice yapıla biliyor olması ..
Pekçok genç ve yeni başlamış dostlarımıza , gayet içtenlikle , sabırla bildiğini aktarmak için çaba harcanıla biliyor olması .
Kişiler den çok ; konu başlıkları ile beşkul olmak için, aşağı yukarı herkezin adını söylemeden dahi aynı dili sessiz ce kullanabiliyor olması ..
Vede bütün bunların hoşnutluğu artırıyor olması , içinde bulunul duğu vakitlerin aynı zamanda eğlendire biliyor olması , zira bir bakıma sanal bir kuşçu muhabbet mekanıda burası ..
Sadece kuşla meşkul olmayıp ,birçok ortak toplumsal konuyada ortak bir şuurla katılına biliyor olması ..
Zaman zaman gündemin ,konuların'da ötesinde sadece küçük şeylerle mutlu olmak için bir nefes alamak için belkide , Fıkralar bile anlatılabiyor ,mizah içerikli hoşluklar yapılabiliyor olması .
Doğum , tazite ,özel gün ve geceler , vs ..Yani çok daha fazlası aslında ..
Her şeyden daha çok, İnsan olma başlığı altında ; İnsani olan tüm hakikatlerin bir vesile ile önümüze sunuluyor olması ..

Elbette çokta eksiğimiz var .. Geliştirilecek yanlarımız'da var .. Eğer bir ideğallimiz bir hedefimiz varsa tabiki..
Bulunduğumuz konumu hazmede bilecek Asalette , Ciddiyette ve Sorumlulukta olmalıyız birde .. Ki hakını vermiş olalım bu tevazuğun ..
Bu düşüncelerle tekrar kutluyorum sizleri değerli dostlar ..

selamlarŞEREF

S A SİTEMİZİ BU DURUMLARA GETİREN YÖNETİMİ KATKI SAGLAYAN KATILIMDA BULUNAN KATILIMIN SAGLANMASINA VESİLE OLAN BÜYÜKLERİME KÜÇÜKLERİME CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYOR DAHADA YUKARILARA TIRMANACAGIMIZA SİTEMİZ BAYRAGINI ENÜST SEVİYELERE ÇEKECEGİMİZE YÜREKTEN İNANIYOR BUNUN İÇİN BÜTÜN AİLEMİZİN AYNI DÜŞÜNCEYE SAHİP OLMASINI DİLİYORUM AMA BİZ YETİŞKİNLER AMA GELECEGİMİZ GENÇLERİNDE PEK ÇOK İSTİFADE ETMESİNİ SAGLAYAN BUNLARI BİZE SUNAN EMEGİ GEÇEN BÜTÜN ELEMANLARINIDA AYRI AYRI KUTLUYORUM HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN DİYORUM SAYGILAR SUNUYORUM

bu sayı yeterli değil bence daha nice kuşçu dostlarımızın katılması dileğimle hayırlı olsun

inşşallah daha ne büyük rekorlar kıracağız bütün kuşçulara slmlar

SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
BUGUN SİZLERE BİR SEY PAYLAŞMAK İSTİYORUM ÜYE SAYIMIZIN ULAŞTIGI SEVIYE BENI DE MEMNUN ETTİ FAKAT UZUN ZAMANDIR GEREK YURT İÇİ GEREK DE YURT DİŞI FALİYETLERİ TAKİP EDİYORUM.AMA ULKEMIZDE HALA POSTA GUVERCININE YAKISIR DEGER VERILMIYOR,URETİCELER HALA KENDI IMKANLARI ICINDE YETİŞTİRCİLİĞİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR HALA DIGER IRKLARIN DURUMU POSTADAN DAHA ONEMLİ AMA YURT DISINDA DURUM BOYLE DEGIL ISANLARIN YAPTIKLARI FALIYETLER YEREL TV VE GAZETLERDE CIKIYOR BUYUK SALONLARDA(BIZDEDE FESHANEDE OLAN)SATISŞLAR VE DIGER MALZEME TEMINI SAĞLANIYOR DUZENLI OLARAK COK SAYIDA KUSUN TOPLANIP SALINDIGI BUYUK KUMESLER VAR BIZDE SANIRIM ISTANBUL DA 2 TANE VAR ,GEÇENLERDE 1914 İLE 1945 YILLARI ARASINDA OLAN GUVERCIN SAVAŞ BİRLİKLERİNE AİT RESIMLER PAYLAŞTIM FACEBOOK DA KENDI ULKEME AIT NE YAZIKKI BULAMADIM AT USTUNDE YDA KATIR USTUNDE ATLI ARABA USTUNDE 2 YADA 3 LU KUCUK KAFESLERDE POSTA GUVERCINI KULLANILMIS BİZİMDE OSMANLI ZAMANINDA BESLENEN HUNKARILERIMIZ VAR VE BELKIDE POSTA GUVERCINLERIMIZ MUTLAKA VARDIR AMA BIR TEK RESIM DAHI YOK KAYALIM GURURLA GOSTERELIM.SUNUCA BAKACAK OLURSAK UYE SAYIMIZIN ARTMASI GURUR VERICI AMA BUNFAN DA ONEMLISI DERNEKLERIMIZIN HALA KAHVE ZIHNIYETINDE OLMASI GUN ICINDE ACIK OLMAMASI VE DILEYEN HERKESIN GIDIP FIKIR ALAISVERISI YAPAMAMASI BUNLARI ISTIYORUZ...

BENCE 20. 000 Cİ ÜYEYE KUŞ VERSİNLER SİTE YÖNETİCİLERİ.. (: (:

Bizlere bu imkanı sağlayan tüm Kuscular.org Ailesinin başarılarının devamı dileği ile..Her şey için teşekkürler..

selamlar

2yıl gibi bir süre içinde gerçekten büyük bir rekor 20.000 üye herşeyden önce bu sitenin kalitesini ve yararlı olduğunun açık simgesidir.Denizli atatürk stadyumu 20.000 seyirci kapasiteli tek bir ağızdan tezavruhat yapıldığında stadyum neredeyse yıkılıyo.Kuşçular.org siteside 20.000 üyesiyle net te diğer siteleri yıkıma uğratıyo bütün üyelere canı gönülden tebrik ediyor ve site kurumunda emeği geçen herkeze sonsuz derecede teşekkür ediyorum.Daha nice 20.000 üyeye

saygılar
umut coşkun
Denizli

arkadaslar bu sayfa ve 2010 dan itibaren 7000 üye daha katılımda bulunmus kendi kendine büyüyen kuscular org sitemiz için düşünce ve görüşleriniz nelerdir büyümemizi saglayan etkenler ne ile orantılı eksiklikler fazlalıklar varmıdır görüşlerinizi aktarabilirmisiniz

saygılar

Geri