20 MART 2011 İzmir Güvercin Festivali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanazon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

kanazon

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
-Taner Aybar-
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Kuşlar

Uploaded with ImageShack.us

güzel bir yarışma olucak..bir birinden harika kuşların sergilenecegini biliyorum..çok kalabalık ve çok büyük bir ilgi olacagını düşünüyorum..emeği geçen herkeze tesekurler..bende kara karanfil getiricem.. :heyo:

Ekli dosyalar

• Baba.webp
    Baba.webp
    35.3 KB · Görüntüleme: 3,363
  • Kırlangıç yavru.webp
    Kırlangıç yavru.webp
    20.1 KB · Görüntüleme: 3,997
Herhangi bir aksilik olmazsa gelmek istiyorum bende.

Bir aksilik olmazsa bende orda olacam bu sene yarışmaya sokcak kuş yok malesef seneye kısmetse.

Herkezi bekleriz arkadaşlar geldiğinize kat kat değecektir.

Taner bey benim de niyetim var ama bu ay yoğunuz.Kısmet olursa birlikte Ömür' de bir kumru da yeriz.

ANTALYADAN' Alıntı:
Taner bey benim de niyetim var ama bu ay yoğunuz.Kısmet olursa birlikte Ömür' de bir kumru da yeriz.

Emre bey herzaman beklerim buyrun gelin.

ARKADAŞLAR FESTİVAL İZMİR DE NERDE OLACAK ADRES NERESİ

Yukardaki resimde adres telefon saatler yazmakta resim gözüküyormu?

teşekkürler taner abi söylemesen haberimiz olmayacak.herhangi bir kayıt vb. şeye gerek var mı yoksa direkt gidebilir miyiz ziyaretçi olarak?

Yarışmaya katılcaklar için kayıt gerekebilir tabi.Girişte ücretli olma ihtimali var tahmini az bir ücret alına bilir.

Arkadaşlar festival e giderseniz bol bol resim çekip siteye yüklerseniz bizde kuşları görmüş oluruz teşekkürler

Selamlar,

Allah kısmet eder ise bende orada olacağım. Adnan bey ve Ayhan beyle birlikte..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Pazar günü bizde 3 veya 4 kişi orada olacağız, bir öneri - festivale gelecek kişiler buradan yazarlarsa orada bir araya gelebiliriz diye düşünüyorum.

Selamlar Hüseyin bey,

Allah kısmet eder ise İzmirden Ayhan bey ve Akhisardan Adnan bey ile beraber bende orada olacağım. Görüşmek dileği ile,,

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut bey eski numaranızı kullanıyorsunuz yanılmıyorsam sonu 3505 olan ise bende kayıtlı haberleşiriz. Benim telefonum 0543 886 2629 görüşmek üzere.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Aykut bey eski numaranızı kullanıyorsunuz yanılmıyorsam sonu 3505 olan ise bende kayıtlı haberleşiriz. Benim telefonum 0543 886 2629 görüşmek üzere.

Selamlar Hüseyin bey,

Evet o numarayı kullanıyorum. Bende numaranızı aldım teşekkürler, görüşmek dileği ile,

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Geri