20 Senelik muhafaza edilmiş soy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kapse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Kapse

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AYKANT METO
Meslek
BİLİŞİM
İlgi Alanı
Kediler
Kuşlar 20 senedir kırılmadan muhafaza edilmektedir. Gözlerinin içine baktğımız değerlilerimiz :)

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    418.7 KB · Görüntüleme: 2,058
  • 2.webp
    2.webp
    374.9 KB · Görüntüleme: 2,036
  • 3.webp
    3.webp
    299.1 KB · Görüntüleme: 2,144
  • 4.webp
    4.webp
    395.5 KB · Görüntüleme: 2,127
  • 5.webp
    5.webp
    404.5 KB · Görüntüleme: 2,140
[No message]

Ekli dosyalar

• 6.webp
    6.webp
    352.5 KB · Görüntüleme: 2,124
  • 7.webp
    7.webp
    351.7 KB · Görüntüleme: 2,121
Hayırlı olsun güzel kuşlar, tüylerince hayrını gör inş bu soyu dahada devam ettirmen dileğiyle, kardeş güzel paylaşımından dolayı tşk ler, bide bu soyun uçuş viedosunu atsanda gözümüz renklendi bide gönlümüz şenlensin herkese saygılar, güzel forumlar

Maşallah yerde güzel duruyorlar (:

Eyvallah kuşların bir kısmı 2 ay önce benim elime geçti şuan yavrular yeme düşmek üzere , yavrularını uçurup videolarını burada paylaşıcam bir aksilik olmassa ..

maşallah güzel kuşlar

Maşaallah güle güle besle kardeşim

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)

3. jpg dek, erkek gök sanırım kümesinin gülü dür diye düşünüyorum. Güle güle besle kardeş

MEHMET618' Alıntı:
3. jpg dek, erkek gök sanırım kümesinin gülü dür diye düşünüyorum. Güle güle besle kardeş

:) sayılır 5. fotoğraftakide 3. fotoğraftaki erkek ve arkadaki dişinin babası, o birazda gözümde açıkcası

hayalet beyaz' Alıntı:
hazır varmı izlesek eke bir kuş

Yorumlarda kuşlar 2 ay önce elime geçtiğini belirtim, yavruları aldım yeme düşmek üzere , ekeleri uçurmayı denemedim.

Massallah kardesim guzel duruyorlar hayrını goresin guzeller oyun durumları nasıldır acaba o yanıyla daha cok ilgileniyor fotojenligi cok guzel

tavsanli43' Alıntı:
Massallah kardesim guzel duruyorlar hayrını goresin guzeller oyun durumları nasıldır acaba o yanıyla daha cok ilgileniyor fotojenligi cok guzel

eyvallah kardeşim saolasın , yavrular yeme gaga atmaya başladı , videolarını çekip koyucam ben izledim tekrardan hep beraber bakıcaz görücez inşallah

izledigini biliyorum abi belirtmissin ztn yukarida eline gecelide cok olmamıs anladım hosumuzda gitti tipleri renkleri fln topac gibiler ben merakıma sordum bunların erkekleri napar disileri napar kac metre ilerler kac taklayla yere nekadar yakına gelirler fln ucumları pikesi nebilim kastım oydu

zekihan_zekihan' Alıntı:
ABİLER son 2 kuşun rengi ne renk bilmiyorumda

Son 2 fotoğraftaki kuşlara " Sabuni " deriz kardeşim.

Son iki fotoğraftaki kuşlara biz ankara'da boz deriz.Kuşlar çok güzel görünüyor.Sakın kuşları yatırma,uçur.Korkma kaçacak,atmaca alacak diye.Kuş uçtukça güzelleşir.

ince memed' Alıntı:
Son iki fotoğraftaki kuşlara biz ankara'da boz deriz.Kuşlar çok güzel görünüyor.Sakın kuşları yatırma,uçur.Korkma kaçacak,atmaca alacak diye.Kuş uçtukça güzelleşir.

Saolasın abi yavru aldım ilk ağız hepsi yeme düştü ufak ufak kaldır indir yaparak, başka yere atmasın diye eğitim veriyorum. 1 hafta böyle indir kaldır yaparım sonra zorlamaya başlarım.

Maşallah kuşlar yerde çok güzel ben gökleri çok beğemdim nazar değmesin

Geri