2008-2009 yılı eğitim öğretim sezonuda bitti!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar birazda genel konular
2008-2009 eğitim öğretim yılının sonuna geldik ve ben iyi bir dereceyle bitirdim benim için iyi bir sene oldu bu arada iyi bir derce yaptığım için bana 2 adet arap gelecek buda ayrı bir sevinç konum bu sitedeki bütün öğrencilerin yorumlarını bekliyom

Öncelikle geçmiş olsun daha sonra da tebrik ediyorum. Hem siz hem de biz biraz istirahat edelim artık :oley:

evet yoğun bir yılın ardından bu seneki eğitim öğretim yılıda bittin bende iyi derceyle bitirdim bu seneyi bundan sonrada biraz dinlenip kafama göre bir işte çalışmak olur herelde koskoca 3 ay sadece kuş uçurmakla olmaz :haha:

saygılar
emre kalender

abi senin için sewindim ben teşekkür belgesi alsaydım ablam arkadasından 2 tane posta getircekti bana ama malesef alamadım bana postaları unut dedi :hungur:

Çok çok yoğun bi yılı bitirdik gerçektende bazen üzüldük bazen sevindik ama yinede bu koskoca 1 yıla değdi artık karnelermizide aldık benim 1 tane zayıfımda olsa ben memnunum:) Yeni okul hayatınızda başarılar dilerim....

Lise biti öss gireceğim bu pazar bende tşkür belgesi aldım yoğun bir maroton yaşadım.Össden sonra atacam kendimi denizlere:D

Bende lise ikiye takdir ile geçtim.10 tane miski gelecek havlara uçuyorum.son 2 gün

herkeze geçmiş olsun. ben teşekkür aldım iyi bi seneydi. şimdi hem kuş hemde iş vakti hep kuş olmaz birazda iş ama yinede eğlence lahzım.. herkezin tatili iyi geçer inşallah bol eylenmeler herkezee :haha:

Geri