2008 model yavru bursam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozdemir59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
paylaşım için teşekkürler özdemir bey. umarım yavrunuz sağlıklı bir şekilde büyür ve sizi mutlu eder.
dostlukla...

Paylaşım için teşekkürler Bülent Bey. Maşallah Güzel olacağa benziyor. İnşallah istenileni verir size.
Bu arada [email protected] adresine yollamış olduğunuz resimlerinizi bugün yarın http://www.guvercinresimleri.com sitesine ekleyeceğim.
Destekleriniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Bülent bey paylaşımınız için teşekkür ederiz,yavrunuzun maşallahı var,kapalı kandan geliyor sanırım yavrunuz,şu an itibariyle karabaş duruyor,oynarlarda bazen karabaş gözüken bir yavru ilerde muska da alıyor.Allah bolca nesiller elde etmenizi nasip etsin.

abi sağlıklı büyüsünler maşallah saygılarımla

qüzel oynarın warmış bide yavru tebrikler yawrun qüzel

SENİ İLK TANIDIĞIM GÜNDEN BERİ SÖZÜNÜN ARKASINDA VE İYİ OLANHERŞEYİ SEVMENİ VE HIRSINI TAKDİR EDİYORUM.İYİBİR DOSTSUN.DAHA İYİLERİNE SAHİP OLAMANI DİLEMİYORUM.OLACAĞINDAN EMİNİM.GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKAL.AKIN DEDEOĞLU

Bülent kardeşim yavruların çok güzel ganigani yavru alasın .şimdi apartmanda oturuyorum ,kendi evime geçince kapını çalıp bir çift bursa ve bir çift trakya beyazı senden alacam .Bende sana benim yedi vceren kaplanlardan verecem ,kardeşim sağlıcakla kal LÜLEBURGAZDAN Ö PAPATYA

akın dedeoğlu' Alıntı:
SENİ İLK TANIDIĞIM GÜNDEN BERİ SÖZÜNÜN ARKASINDA VE İYİ OLANHERŞEYİ SEVMENİ VE HIRSINI TAKDİR EDİYORUM.İYİBİR DOSTSUN.DAHA İYİLERİNE SAHİP OLAMANI DİLEMİYORUM.OLACAĞINDAN EMİNİM.GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKAL.AKIN DEDEOĞLU

Akın abi teşekkür ederim seninle daha önce tanışmamamıştık sen karıştırdın galiba ama olsun belki bu vesile ile tanışmış oluruz sevgiler saygılar

kuşçu_özcan' Alıntı:
Bülent kardeşim yavruların çok güzel ganigani yavru alasın .şimdi apartmanda oturuyorum ,kendi evime geçince kapını çalıp bir çift bursa ve bir çift trakya beyazı senden alacam .Bende sana benim yedi vceren kaplanlardan verecem ,kardeşim sağlıcakla kal LÜLEBURGAZDAN Ö PAPATYA

teşekkür ederim Özcan abi görüşmek dileğiyle L.Burgaza selamlar saygılar

Geri