2008 Yavrularımdan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar

Artık 2008 yavrularımı sergilemeye başlama vakti geldi önce şeşlerimin ilk yavrularından 01.03.2008 doğumlular;
pic0144ch0.jpg

bu da kardeşi ;
pic0147cq7.jpg

arap ve beyaz kelebeklerimin ilk yavrularından açık bozalı geldiler 23.02.2008 doğumlular ;
pic0138qx0.jpg

bu da kardeşi ;
pic0140fc1.jpg

şimdilik bu kadar yarın baskalardan resimler sergilerim..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut Karabulut

hepsi çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olur inşallah. saygılarımla.

Selamlar
Aykut abi Kuşların çok güzel MAŞALLAH hepsi birbirinden güzel allah nazardan saklasın....

Selamlar

İyi dilekleriniz için teşekkürler..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Merhaba değerli arkadaşlar Aykut Beyin kuşları ne kadar güzel ve endam sahibi çok hoşuma gitti keratalar ..
Yeni sezon bol yavrulu hastalıksız geçmesi dileklerimle..

Paylaşım için teşekürler Aykut Bey ..

Selamlar

İyi dilekleriniz için teşekkürler en iyisini, en güzelini yapmak için çabalıyoruz, bunlarda bizi mutlu eden kareler işte darısı tüm güvercin yetiştirenlerin başına.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

aykut abi gerçekten çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar.seneye hızlı başlamışın.dilerim bu hızla devam edersin.

Selamlar,
Teşekkürler Ömer bey inşallah devam eder böyle, tüm engellere göğüs gererek, geçen gece salmamı patlatmışlar sabah kalktım baktım kapı kırılmış, teller sökülmüş iki kuşum yok damızlıklarımdan karakafakuyruk erkek ile karabozalı dışı ben kuş dağıtmak için çabalıyorum, emek harcıyorum kuşlarıma gözüm gibi bakıyorum iki kuş için yaptıklarına bak çok ayıp bu yapılanlar isteseler iki değil on iki kuş vereyim. Yeniledik salmanın kapısını allaha emanet ettik gene yolumuza bir çift eksik devam edeceğiz artık ne yapalım canımız sağolsun..

Saygılarımla

Aykut Karabulut

daha fazla yavru alman dileğiyle kuşlara bol ve sağlıklı günler.

yavruların cok güzel allah güle güle ucurmayı nasip etsin

ben bişey sorcam bendede kelebek var eşe düştüler dişi yumurtladı ama yumurtayı kırmışlar ertesigün 1 tanedaha yumurtladı o yumurtayıda kırmış kusra bakma yeniyimde erkek de zaten kactı geri gelmiyor yeni almam lazım
birde güvercinin erkek veya dişi oldugunu nasıl anlarız arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim...

maşallah aykut bey ben muğladan kazım kuşlarınız güzel.olay için geçmiş olsun bizde isteriz bir çift kara bozalı

coster' Alıntı:
yavruların cok güzel allah güle güle ucurmayı nasip etsin

ben bişey sorcam bendede kelebek var eşe düştüler dişi yumurtladı ama yumurtayı kırmışlar ertesigün 1 tanedaha yumurtladı o yumurtayıda kırmış kusra bakma yeniyimde erkek de zaten kactı geri gelmiyor yeni almam lazım
birde güvercinin erkek veya dişi oldugunu nasıl anlarız arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim...

Selamlar Coster Bey,

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. Kelebeklerinizi nereden aldınız, genç kuş olup olmadıklarını öğrenirseniz iyi olur, genç kuşlar eşleşme ve yumurtlama süreçlerinin başlarında acemilik çekebilirler. Yumurtalamaları geç olabilir, hatta olmadık yerlere yumurta bırakabilirler. Sizin yumurtalar yuvadan mı düşmüş kırılmış yoksa yuvada mı kırılmış bu konuda bir açıklama yaparsanız size detaylı bilgilendirme yapma şansım olacaktır. Güvercinin erkek ve dişi olayını fiziki olarak boyun yapısından anlayabilirsiniz, dişiler ince ve erkeğe göre daha uzun boyunlu olurlar erkekler dişilere göre daha iri olurlar. Gürsaklarını kabartarak ses çıkarırlar bunu azgın olduklarında çok daha belirgin yaparlar.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kazimcankurt' Alıntı:
maşallah aykut bey ben muğladan kazım kuşlarınız güzel.olay için geçmiş olsun bizde isteriz bir çift kara bozalı

Selamlar Kazım Bey,

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Güvercin konusunda her zaman elimde var olduğu sürece kara bozalı yada karanfilli eş hediye edebilrim. Bu konuda size sitemiz kanalı ile bilgi veririm.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

inşallah abi
bol şans muğlaya ne zaman geleceksin bekliyoruz seni

Selamlar

Bu aralar planlarım var gelmek için Muğlada çok değerli yetiştiriçi Mahmut bey arkadaşım var onu ziyaret etmek amaçlı o zaman sizlerle de tanışma fırsatı bulurum inşallah bu konuda size bilgi veririm.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

mahmut abime bizdende çok selamlarımızı ilet abi.polis mahmut abi dimi?

Selamlar Ömer Bey,

Evet Polis Mahmut bey iletirim tabi ve belki belli olmaz beraber ziyaret ederiz de Muğladaki arkadaşları

Saygılarımla

Aykut Karabulut

çok isterdim abi ama ben ankaradayım işim gerği.abi bide bak ben sana abi diyorum inşallah kızmıyosundur.şu beyide kaldıralım.rahatsız ediyo siz gibi abilerimin bana öle hitap etmesi.saygısızlık ediyorum gibi hissediyorum.

saygılarımla
Ömer ÖZKURT

s.a maasallah kuslariniz cok tatli size saglikli büyütmeler. * BOZOGLU *

Selamlar Tahir Bey,

Teşekkürler güzel yazınız ve iyi dilekleriniz için, inşallah hep birlikte sağlıklı, mutlu ve güzel günlerde sağlıcakla kalın,

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

maasallah kuslariniz cok saglikli ve güzel

Geri